GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σήμερα στο Πρωτοδικείο Ξάνθης, τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ του Νίκου Τσιμπιρή κατά της διοίκησης της ΔΕΥΑΞ για το την άδικη "δίωξή" του.

Σήμερα στις 10 το πρωί θα συζητηθούν τα Ασφαλιστικά Μέτρα του έντιμου υπαλλήλου της ΔΕΥΑΞ Νίκου Τσιμπιρή πτυχιούχου Θεολόγου του Αριστοτελεί...

Σήμερα στις 10 το πρωί θα συζητηθούν τα Ασφαλιστικά Μέτρα του έντιμου υπαλλήλου της ΔΕΥΑΞ Νίκου Τσιμπιρή πτυχιούχου Θεολόγου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και επί 11 συναπτά έτη (2013-2021) Προϊσταμένου του Τμήματος Καταναλωτών ΔΕΥΑΞ κατά της διοίκησης του Ιπποκράτη Καμαρίδη για τον άδικο «υποβιβασμό» του και μάλιστα με συκοφαντική εισήγηση σε βάρος των δυο διευθυντών της εταιρείας Λεπίδα και Κάρτη, προκειμένου να....»προαχθεί» στη θέση η «εκλεκτή» του Προέδρου Βάσω Τσεσμετζή (ΔΕ), επειδή ο σύζυγός της ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Δήμαρχου Τσέπελη κι όταν δεν εκλέχθηκε, αυτός τον διόρισε έμμισθο ειδικό του σύμβουλο!!!Πρόκειται για μια κατάφωρα άδικη απόφαση που συνοδεύθηκε δυστυχώς και από μια παντελώς ΨΕΥΔΗ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ  των διευθυντών Λεπίδη και Κάρτη!!!

Δικηγόρος του Νίκου Τσιμπιρή είναι η Λίτσα Μιχαηλίδου, που ήδη έχει καταθέσει και αγωγές σε βάρος των μελών του Δ.Σ και των δυο διευθυντών της ΔΕΥΑΞ., ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει καταγγελία για ΝΟΘΕΙΑ των πρακτικών, αφού ο εκπρόσωπος τον εργαζομένων Γιώργος Καμπερόπουλος, ενώ ΖΗΤΗΣΕ την ανάκληση της συκοφαντικής εισήγησης των υπηρεσιακών παραγόντων, στην  δια περιφοράς συνεδρίασης του  Δ.Σ., αυτή περιέργως απουσίαζε από τα επίσημα πρακτικά που δημοσιεύτηκαν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ! .

Δικηγόρος της ΔΕΥΑΞ θα είναι ο νομικός της σύμβουλος Στέργιος Γιαλάογλου.

Η απόφαση αναμένεται να βγει μετά από ένα μήνα περίπου ενώ έχει τεράστιο ενδιαφέρον για την κοινή γνώμη και την τοπική κοινωνία.

Εφημερίδα ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ Θράκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια