GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων και λεωφορείων ανά την Ελλάδα

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΟΦΑΕ, της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ, και του Συνδέσμου...

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΟΦΑΕ, της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ, και του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας – Θράκης, σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων και λεωφορείων σε ολόκληρη την χώρα.Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Με απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων της κυβέρνησης, εξαιρούνται από το μέτρο της αναστολής προσωπικού όλοι οι ΚΑΔ που αφορούν τα τουριστικά γραφεία καθώς και τις επιβατικές μεταφορές.

Επίσης τα τουριστικά γραφεία εξαιρούνται από το μέτρο της επιδότησης ενοικίων παρά το γεγονός ότι ουσιαστικά υπολειτουργούν.

Μπορεί άλλα τμήματα της τουριστικής αλυσίδας στην χώρα μας να έχουν αρχίσει να λειτουργούν δεν συμβαίνει το ίδιο όμως και με τα τουριστικά γραφεία και τουριστικά λεωφορεία, τα οποία, πλην ίσως ορισμένων εξαιρέσεων (κυρίως σε νησιωτικές περιοχές), τα τουριστικά γραφεία υπολειτουργούν και τα τουριστικά λεωφορεία παραμένουν ακινητοποιημένα.

Δείτε τι συμβαίνει από την Σπάρτη ως τον Έβρο και από την Φλώρινα ως την Λέσβο. Ρωτήστε τους ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων και λεωφορείων πως ανταπεξέρχονται στις υποχρεώσεις τους, με σχεδόν μηδενικά έσοδα ακόμη και τώρα στις αρχές του Αυγούστου.
Ραχοκοκαλιά του τουρισμού αποτελούν οι μικρές τουριστικές επιχειρήσεις απ’ άκρη σ’ άκρη στην χώρα μας.

Ζητάμε την άμεση στήριξη από την κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία για να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι και να κρατήσουμε ζωντανές τις επιχειρήσεις μας, άλλως οι δυναμικές κινητοποιήσεις, θα είναι μονόδρομος».



 

Δεν υπάρχουν σχόλια