GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


4 εκ. ευρώ για την οδική σύνδεση του νέου νοσοκομείου Κομοτηνής

Περιλαμβάνει την εκτενή ασφαλτόστρωση και βελτίωση των δρόμων προς και γύρω από το Νοσοκομείο, καθώς και την σύνδεσή του με το δίκτυο ηλεκτρ...


Περιλαμβάνει την εκτενή ασφαλτόστρωση και βελτίωση των δρόμων προς και γύρω από το Νοσοκομείο, καθώς και την σύνδεσή του με το δίκτυο ηλεκτροδότησης πορεί
Μπορεί η έναρξη της κατασκευής του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής ΙΣΝ να απέχει ακόμα ένα χρόνο, όμως η Περιφέρεια ΑΜΘ προχωρά στη δέσμευσή της για την κατασκευή υποδομών για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Έτσι η Οικονομική Επιτροπή της ενέκρινε πρόσφατα τους όρους του διαγωνισμού για το έργο «Κατασκευή υποδομών για το νέο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής», προϋπολογισμού 3.950.000 ευρώ με Φ.Π.Α.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το έργο είχε προαναγγείλει ο Περιφερειάρχης κ. Χρήστος Μέτιος κατά την εκδήλωση ενημέρωσης για το νέο Νοσοκομείο τον Ιούλιο, ενώ για τα δίκτυα ύδρευσης, τα οποία θα κατασκευάσει ο Δήμος Κομοτηνής, είχε δεσμευτεί ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης πως μόλις έχουν οριστική ημερομηνία για την έναρξη, που είχε ανακοινωθεί από τους ανθρώπους του ιδρύματος κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες για τη σύνδεση με την ύδρευση και την αποχέτευση.


Τι προβλέπει το έργο
Μέσα από το έργο αυτό, θα κατασκευαστεί η Οδική Σύνδεση του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, και τα συνοδά της έργα.

Ειδικότερα προβλέπεται η κατασκευή της Οδικής Σύνδεσης του Νέου Νοσοκομείου, μήκους 2,7 χλμ., ενώ θα γίνει βελτίωση της υφιστάμενης Επαρχιακής Οδού 14 σε ένα μήκος 400μ. λόγω προσαρμογής της στον ισόπεδο κυκλικό κόμβο, που θα κατασκευαστεί για την απευθείας σύνδεση του με αυτή.

Παράλληλα θα κατασκευαστούν δύο ισόπεδοι κόμβοι μορφής Τ στο σημείο συμβολής για τη σύνδεση του Νοσοκομείου με τον οικισμό της Μελέτης, με την απευθείας οδική σύνδεση να είναι μήκους 1,05 χλμ.

Το έργο επίσης προβλέπει την αποκατάσταση του τοπικού οδικού δικτύου συνολικού μήκους 2,42 χλμ, που περιβάλλει το Νοσοκομείο και συμβάλει με την οδική σύνδεση του.

Στις οδούς σύνδεσης θα εγκατασταθεί οδοφωτισμός, ενώ θα κατασκευαστεί και το δίκτυο ηλεκτροδότησης για τη σύνδεση του Νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής με το υφιστάμενο δίκτυο της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια