GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ξάνθη: Άκαρπη η αναζήτηση του 21χρονου στο Νέστο

Άκαρπη η δεύτερη μέρα ερευνών στο Νέστο στην περιοχή των Τοξοτών Ξάνθης για τον εντοπισμό του 21χρονου, που αγνοείται από το απόγευμα της ...


Άκαρπη η δεύτερη μέρα ερευνών στο Νέστο στην περιοχή των Τοξοτών Ξάνθης για τον εντοπισμό του 21χρονου, που αγνοείται από το απόγευμα της Τετάρτης όταν και βούτηξε στον ποταμό Νέστο. Μέχρι χθες το βράδυ δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα.

Και σήμερα, με το πρώτο φως της ημέρας, συνεχίζονται οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων της ΕΜΑΚ και της Π.Υ., συμμετέχουν 15 άνδρες. Οι προσπάθειες στηρίζονται από ομάδες εθελοντών της περιοχής.Με τη ΔΕΗ να μειώνει τις ποσότητες του νερού που απελευθερώνει από το Φράγμα του Νέστου προκειμένου να διευκολυνθούν οι έρευνες των σωστικών συνεργείων.

Μεγάλη είναι η αγωνία των γονιών, των συγγενών και των φίλων του νεαρού αγοριού για τον οποίο η αναζήτηση της δροσιάς στα νερά του ποταμού είχε τέτοια κατάληξη. Μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών έχει απαγορευτεί η κολύμβηση στα νερά του Νέστου που την περίοδο του καλοκαιριού έλκει κόσμο από όλα τα σημεία της αν.Μ.Θ.

Πηγή:ertnews.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια