GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


112: Απαγορεύονται οι μετακινήσεις σε δάση, εθνικούς δρυμούς και άλση μέχρι τη Δευτέρα

  Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα ισχύσει μέχρι τη Δευτέρα, 9 Αυγούστου, απαγορεύεται σε ολόκληρη τη χώρα η μετακίνηση, διέλευση ...

 


Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα ισχύσει μέχρι τη Δευτέρα, 9 Αυγούστου, απαγορεύεται σε ολόκληρη τη χώρα η μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε δάση, εθνικούς δρυμούς, περιοχές Natura και άλση, λόγω των πύρινων μετώπων που μαίνονται στη χώρα.

Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Πέμπτης εστάλη μήνυμα από το 112 προς όλους τους πολίτες, όπου τονίζεται ότι δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε δάση και άλση.

Μέσω της επείγουσας ειδοποίησης η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί ότι τις επόμενες ημέρες προβλέπεται πάρα πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και καλεί τους πολίτες να αποφύγουν οποιαδήποτε εργασία μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά.

«Αποφεύγουμε οποιαδήποτε εργασία που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε δάση και άλση. Αποφεύγουμε άσκοπες μετακινήσεις. Ειδοποιούμε αμέσως την Πυροσβεστική στο 199 αν εντοπίσουμε εστία πυρκαγιάς», ανέφερε το μήνυμα του 112.

Δεν υπάρχουν σχόλια