GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δημοσκόπηση Pulse: Στις 14 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ

  Σταθερό προβάδισμα 13 ποσοστιαίων μονάδων (το οποίο με αναγωγή αυξάνεται στο 14%) διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως καταγράφει δημοσ...

 


Σταθερό προβάδισμα 13 ποσοστιαίων μονάδων (το οποίο με αναγωγή αυξάνεται στο 14%) διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως καταγράφει δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ. Παράλληλα, οι πολίτες ανησυχούν για τις μεταλλάξεις, ενώ υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού για ομάδες εργαζομένων που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο τάσσεται το 65%.
Ειδικότερα, στην έρευνα του ΣΚΑΪ και της Pulse, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη, προκύπτουν τα εξής:

Πρόθεση ψήφου
Στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με την έρευνα της Pulse, η ΝΔ προηγείται με 36% (36,5% η προηγούμενη μέτρηση) έναντι 23% του ΣΥΡΙΖΑ (23,5%) και ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ, σταθερό στο 6,5%. Επονται το ΚΚΕ με 6% (5,5%), η Ελληνική Λύση με 4,5% (4%) και το ΜέΡΑ25 με 3,5%.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, το προβάδισμα της ΝΔ ανεβαίνει στο 14%, καθώς συγκεντρώνει 38% έναντι 24% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν ΚΙΝΑΛ (7%), ΚΚΕ (6%), Ελληνική Λύση (4,5%) και ΜέΡΑ25 (3,5%).


Δεν υπάρχουν σχόλια