GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αποφασίζομεν και διατάσσομεν! O Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης! Δια περιφοράς και η συνεδρίαση της Τρίτης 27 Ιουλίου.

  Απίστευτο κι όμως αληθινό. Τι κι αν οι θερμοκρασίες αυτές τις μέρες αγγίζουν τους 40 και 42 βαθμούς και τα κρούσματα είναι σχεδόν μηδαμινά...

 


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Τι κι αν οι θερμοκρασίες αυτές τις μέρες αγγίζουν τους 40 και 42 βαθμούς και τα κρούσματα είναι σχεδόν μηδαμινά στο Νομό Ξάνθης.

«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» και πάλι ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης ο οποίος συνεχίζει με συνεδριάσεις δια....περιφοράς, ακόμη κι αν εκκρεμεί η δικαστική απόφαση ΚΟΛΑΦΟΣ της Προέδρου Πρωτοδικών Ξάνθης υπέρ της ΔΕΥΑ Νέστου!!!

Και με πιο απλά λόγια, δια...  περιφοράς (!!)  θα γίνει και η αυριανή (Τρίτη 27 Ιουλίου)  συνεδρίαση της ΔΕΥΑ Ξάνθης καθότι ο Πρόεδρος κάτι θα πρέπει να ....«φοβάται» και να ΤΡΕΜΕΙ για να συνεχίζει να μην τολμάει να κάνει συνεδριάσεις δια ζώσης ή με τηλεδιάσκεψη" γράφοντας στα παλιά του υποδήματα τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που εκφράζουν το 75% του Ξανθιώτικο λαού! 

Φαντάζεστε βέβαια ο Ιπποκράτης Καμαρίδης να ήταν σήμερα ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ τι υβριστικές ανακοινώσεις θα έβγαζε κατά της διοίκησης της ΔΕΥΑΞ αν κάνει αυτά που κάνει εδώ και 21 μήνες ο ίδιος ως Πρόεδρος με μηνιαία αντιμισθία 1.710 ευρώ και σωρεία απευθείας αναθέσεων στις εταιρείες Δ. ΒΕΖΕΡΗΣ και ΣΙΑ στην Ελλάδα και στην Κύπρο!!!

Διαβάστε αυτούσια όλη την πρόσκληση με τα θέματα της συνεδρίασης της Τρίτης 27 Ιουλίου 2021!

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΕΥΑΞ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε, σε τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στις 27 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 9:00 και ώρα λήξης 12:00 του Διοικητικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έγκριση 8ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού έτους 2021.

2. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) για το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΒΙ.ΠΕ ΣΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΝΕΑΣ ΜΟΡΣΙΝΗΣ».

3. Έγκριση ανάθεσης ύστερα από πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση του έργου «Ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης στον οικισμό Γέρακα του Δ.Δ. Σταυρούπολης».

4. Έγκριση 1ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού του έργου WRESTLE - Joint Water REsources management System for Long-term Efficiency», του Προγράμματος Συνεργασίας «INTERREG V-A Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020».

5. Έγκριση 1ου Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού και Αξιολόγησης για την «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού έτους 2021-2022».

6. Έγκριση 3ου Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού και Αξιολόγησης  για το έργο «ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ (MASTER PLAN) Δ.Ε.Υ.Α. ΞΑΝΘΗΣ» με κωδικό ΟΠΣ 5037509 και συστηματικό αριθμό ΕΣΗΔΗΣ Α/Α 93721 και έγκριση κατακύρωσης.

7. Έγκριση Πρακτικού Αξιολόγησης Προσφορών για το έργο «Εκπόνηση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τις πηγές του Αγίου Ιωάννου και Στρατώνων της Κοινότητας Παραδείσου και το Εξωτερικό Υδραγωγείο της Πόλης της Ξάνθης».

8. Έγκριση Πρακτικού Αξιολόγησης Προσφορών για την «Προμήθεια εντύπων λογαριασμών ύδρευσης και προμήθεια φακέλων και για το έτος 2021».

9. Έγκριση Πρακτικού Αξιολόγησης Προσφορών για την «Προμήθεια διαφόρων εργαλείων χειρός και λοιπού εξοπλισμού».

10. Έγκριση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κατασκευή του έργου «Αποκαταστάσεις τομών οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων σε σημεία αποκατάστασης δικτύων» προϋπολογισμού 20.000,00€ πλέον Φ.Π.Α.

11. Έγκριση παράτασης των συμβάσεων «Προμήθεια ελαφριών υλικών ύδρευσης», «Προμήθεια σωλήνες και εξαρτήματα PE-PVC ύδρευσης» και «Προμήθεια ειδικών τεμαχίων ύδρευσης» με την εταιρεία ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΕ.

12. Έγκριση προμήθειας, μελέτης και τευχών δημοπράτησης του συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια υποχλωριώδους νατρίου και κατιονικού πολυηλεκτρολύτη έτους 2021-2022».

13. Τροποποίηση της 140/2019 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου περί Ορισμού Διατακτών Πληρωμής.     

14. Έγκριση υποβολής αίτησης στον Ο.Α.Ε.Δ. για υπαγωγή της Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης στο α)Πρόγραμμα Ενίσχυσης Εργοδοτών για την Πρόσληψη 800 Ανέργων Ατόμων με Αναπηρίες (ΑΜΕΑ), Απεξαρτημένων από εξαρτησιογόνες ουσίες, Αποφυλακισμένων, Νεαρών Παραβατικών Ατόμων ή Νεαρών Ατόμων που βρίσκονται σε κοινωνικό κίνδυνο, Γυναικών θυμάτων έμφυλης βίας, θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας και Διεμφυλικών προσώπων και β)Πρόγραμμα Επιχορήγησης 50 θέσεων για Εργονομικής Διευθέτησης του χώρου εργασίας για Άτομα με Αναπηρίες.

15. Λήψη απόφασης επί αιτήματος του σπουδαστή Λιούμη Παναγιώτη για την πραγματοποίηση της πρακτικής του άσκησης μέσω ΟΑΕΔ στη Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.                     

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Της ΔΕΥΑ Ξάνθης

Καμαρίδης Ιπποκράτης

Δεν υπάρχουν σχόλια