GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κορωνοϊός – Χάρτης ECDC: «Πορτοκαλί» σχεδόν όλη η χώρα – Στο «κίτρινο» η Αν. Μακεδονία και Θράκη

  Στο «πορτοκαλί» επίπεδο βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος της χώρας με την Κρήτη και ορισμένα νησιά του Αιγαίου να παραμένουν στο «κόκκινο»,...

 


Στο «πορτοκαλί» επίπεδο βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος της χώρας με την Κρήτη και ορισμένα νησιά του Αιγαίου να παραμένουν στο «κόκκινο», όπως καταγράφεται στους επικαιροποιημένους χάρτες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουλίου, και οι οποίοι αποτυπώνουν την επιδημιολογική εικόνα του κορωνοϊού στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Στον χάρτη με τα στοιχεία που αφορούν τον σύνθετο δείκτη, που περιλαμβάνει τα κρούσματα των τελευταίων 14 ημερών, τον ρυθμό των τεστ και τη θετικότητα, οι περισσότερες περιοχές της χώρας είναι βαμμένες στο πορτοκαλί χρώμα, ενώ στο «πράσινο» δεν βρίσκεται καμία περιοχή.


Στο «πορτοκαλί» έχουν περιέλθει συγκεκριμένα Αττική, Πελοπόννησος Δυτική Ελλάδα, ορισμένα νησιά του Νότιου Αιγαίου, νησιά του Ιονίου, Ήπειρος, Θεσσαλία.

Στο «κίτρινο» βρίσκονται Θράκη – Ανατολική Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα, Εύβοια και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Και στο «κόκκινο» χρώμα παραμένουν η Κρήτη και ορισμένα νησιά του Αιγαίου.

Ως προς τον αριθμό των τεστ που διενεργούνται ανά 100.000 κατοίκους, η Ελλάδα βρίσκεται στο «βαθύ πράσινο». 

 

 

Σε ό,τι αφορά τη θετικότητα, το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας Βρίσκεται στο «κίτρινο» με εξαίρεση την Ήπειρο και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη που βρίσκονται στο “πράσινο”.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια