GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κεραυνοί" Λύρατζη! Δήμαρχε Τσέπελη σταμάτα να κρύβεσαι πίσω απο τους .. "ανώνυμους" έμμισθους υβριστές μας!

Κύριε Τσέπελη εμείς επώνυμα μιλάμε! Να  μας πεις το όνομά του ανώνυμου έμμισθου "συγγενή" κονδυλοφόρος Σου και μετά   στείλτον «να...


Κύριε Τσέπελη εμείς επώνυμα μιλάμε! Να  μας πεις το όνομά του ανώνυμου έμμισθου "συγγενή" κονδυλοφόρος Σου και μετά στείλτον «να συνεχίσει το….κατούρημά» του σε ... όποια "θάλασσα" επιθυμεί! Πρόβλημά του....

Με επιστολή ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης σχολιάζομενος τα… περί «διαρροής» της δημοτικής αρχής Τσέπελη, αναφέρει τα παρακάτω:

Στο ηλεκτρονικό μέσον υπαλλήλου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και με τίτλο, «Eπίθεση Δήμου Ξάνθης σε Χατζηθεοδώρου: “Μεγάλες συμμαχίες, μικρόνοιες αντιλήψεις…» διάβασα….»ανώνυμη» διαρροή από έμμισθο προφανώς κονδυλοφόρο του Δημάρχου κ.Τσέπελη μΕ προσωπική υβριστική επίθεση κατά του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πολίτες για τη Ξάνθη και Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργου Χατζηθεοδώρου στην οποία αναμιγνύει τόσο το δικό μου όνομα, όσο και τα ονόματα και άλλων συναδέλφων επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων. 

Οφείλω λοιπόν να απαντήσω στον ανώνυμο υβριστή συντάκτη των «εν λόγω» διαρροών με τις οφειλόμενες ωστόσο διευκρινίσεις!!

  1,Το τι έχει ο έμμισθος υπάλληλος του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ.Χατζηθεοδώρου δεν με αφορά αλλά και δεν με ενδιαφέρει. Πάντως είναι καλό να είσαι και με τον αστυφύλαξ αλλά και τον χωροφύλαξ. Και με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με τους κυρίους Τσέπελη-Φανουράκη ...! Πάντα με το αζημίωτο βέβαια...

  2.Μου κάνει ωστόσο εντύπωση ότι στον «τίτλο» του συντάκτη των «ανώνυμων» διαρροών, φέρεται να μας απαντάει ο….»Δήμος» ενώ ο πρόλογο του κειμένου αναφέρεται "στη δημοτική αρχή". 

Ο συντάκτης των διαρροών όφειλε να γνωρίζει ότι ο Δήμος είναι οι δημότες κι όλοι εμείς. Δημοτική Αρχή πράγματι είναι ο κύριος Τσέπελης, που όλοι γνωρίζουμε και πως εκλέχτηκε τη δεύτερη Κυριακή αλλά και τι εκπροσωπεί και εκφράζει. Είτε το θέλει ωστόσο, είτε δεν το θέλει, υπάρχει δυστυχώς για τον ποσοστό του 49% που παρά τις αντιξοότητες και τις ανίερες συμμαχίες, τον καταψήφισε.Και παρά τις εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις, αυτό είναι εμφανές οτι έχει "κατρακυλίσει" σε απίστευτα χαμηλά ποσοστά, για να τον έχει πιάσει τέτοιος πανικός, ώστε να "τρέχει" συνεχώς πίσω απο την ενωτική κίνησή μας που είναι υπεράνω κομμάτων αλλά "παρεϊστικών αντιλήψεων"

3.Την συνέντευξη του κυρίου Γ. Χατζηθεοδώρου στο δημοτικό ραδιόφωνο δεν την παρακολούθησα, μου κάνει ωστόσο εντύπωση ότι ο ανώνυμος συντάκτης των «διαρροών» δηλώνει τόσο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ακροατής οπαδόςτου, για να θυμάται έστω και αποσπασματικά τα όσα είπε! 

4.»Η Ξάνθη, δεν έχει καμία αντίρρηση, αφού εκείνη θα συνεχίσει τον δικό της, σημαντικό δρόμο, της εξωστρέφειας, της δημιουργίας, της ανάπτυξης…», αναφέρει ο ανώνυμος συντάκτης, δεν μας λέει όμως «σε ποια Ξάνθη αναφέρεται…». 

Αυτή των εκατοντάδων απευθείας αναθέσεων, της "παρέας", των διαρροών και της αδιαφάνειας; Ή της εξαγοράς δημοτικών συμβούλων από άλλες δημοτικές παρατάξεις με δέλεαρ θέσεις, αξιώματα και απευθείας αναθέσεις; 

5.Και στο δια ταύτα, δηλαδή στο κείμενο που αφορά το πρόσωπό μου.

Ο ανώνυμος λοιπόν συντάκτης των περιβόητων «διαρροών» αναφέρει επί λέξει τα παρακάτω:

«Κατά τα άλλα, οι αρνητικοί ιστορικοί συνειρμοί που η «Μεγάλη Συμμαχία» (ή Ιερή) στην εξέλιξή της προκαλεί, όχι μόνο στους Ξανθιώτες αλλά και σε όλους τους Έλληνες και μάλιστα, σε μια χρονική συγκυρία όπου τιμούμε τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, λαμβάνει πραγματικά νέες διαστάσεις στα χείλη του… αναδόχου Χατζηθεοδώρου και επηρεάζει και τους… λοιπούς συγγενείς (Μελισσόπουλο, Παπαχρόνη, Λύρατζη).

Τέλος, και βάσει της δημιουργηθείσας κατάστασης, καλό είναι να θυμηθούμε όλοι, ανεξαρτήτως ιδεολογικού, πολιτικού και πολιτιστικού υπόβαθρου, μια παροιμία, που το ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ Χαρίλαος Φλωράκης χρησιμοποιούσε πολύ συχνά: «Όποιος κατουράει στη θάλασσα, θα το βρει στο αλάτι»…

ΑΝΩΝΥΜΕ έμμισθε συντάκτη, που δεν θα σε χαρακτηρίσω «θρασύδειλο», γιατί δεν θέλω να γίνω όμοιός σου .... Άλλωστε εγώ επώνυμα πάντα τοποθετούμαι. 

-Ποιον εκπροσωπείς, ποιόν εκφράζεις, ποιος είσαι εσύ που μας καθυβρίζεις εκ του ασφαλούς;

-Τι ρόλο θέλεις να παίξεις, γιατί δεν βάζεις το όνομά σου στις περίφημες «ανακοινώσεις» σου και «κρύβεσαι» πίσω από την ταμπέλα, του ....«συγγενή» του κύριο Τσέπελη;

-Κι όσο για την αναφορά σου στον Αείμνηστο Χαρίλαο Φλωράκη, καλό θα ήταν να τον ΤΙΜΟΥΣΕΣ όταν ήταν εν ζωή κι όχι τώρα…επειδή «ότι θυμάσαι» χαίρεσαι, "παίζοντάς" του ...δήθεν...κομμουνιστής και προοδευτικός! 

-Αλλά κι εσύ Δήμαρχε κ.Τσέπελη. Κάποτε και τα καλαμπούρια τελειώνουν. Να ρίξει  τις μάσκες του ο «ανώνυμος» έμμισθος υβριστής κονδυλοφόρος σου γιατί δεν μπορεί εσαεί να "κρύβεσαι" πίσω απο τις πλάτες άλλων!!! 

Και μετά μπορεί με μεγαλύτερη άνεση, «να συνεχίσει το….κατούρημά» του ο "ανώνυμος",,,,"συγγενής" σου! 

Κυνηγώντας τους "δαίμονες" και τις πιθανές "τύψεις" του για τις σημερινές εμμονές του και την "κατάντια" του...! Ας πρόσεχε...

Πασχάλης Λύρατζης 

Δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια