GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΑΓΚΑΛΙΔΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Το ευχάριστο νέο της χθεσινής ημέρα για τον Σάββα Μελισσόπουλο και τη δημοτική παράταξη ΞΑΝΘΗ για όλους!

Το ευχάριστο νέο της χθεσινής ημέρα για τον Σάββα Μελισσόπουλο και τη δημοτική παράταξη ΞΑΝΘΗ για όλους! Απαλλάχτηκαν  από τον γυμναστή Δημήτρη Γκαγκαλίδη που με αντάλλαγμα να ....«ξανα-προσληθφεί» η γυναίκα του στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας από τον  Πάνο Αμβροσιάδη, εμφανίστηκε ως δήθεν...δυσαρεστημένος από την κίνηση των «4" και τον Μελισσόπουλο, ενώ όλοι λίγο πολύ θυμόμαστε την περίοδο του "Ποσειδώνα" τον χαμό που είχε γίνει με Πρόεδρο τον Τάσο Θεοδωρίδη και τότε υπεύθυνο Πρόεδρο  του Αθλητικού Οργανισμού τον δημοτικό σύμβοιυλο Νίκο Παπαδόποιυλο.

Ιδού και η επιστολή του:


«Προς: κ. Σάββα Μελισσόπουλο
Κοινοποίηση: Δημοτική Παράταξη «Ξάνθη για όλους»


Σας ενημερώνω για την αποχώρηση μου από την συνέχεια της κοινής πορείας με την δημοτική παράταξη «Ξάνθη για όλους», εκφράζοντας δημόσια τη διαφωνία μου εν όψει των δρομολογουμένων αλλαγών, εκτιμώντας ότι αυτές δεν συνάδουν με τις προσωπικές αρχές, σκοπούς και οριογραμμές με τις οποίες συστρατεύτηκα στην ως τώρα συμμετοχική προσπάθεια. Ο τρόπος, το περιεχόμενο και κυρίως η διαδικασία των εξελίξεων με βρίσκουν αντίθετο, σεβόμενος όμως σε κάθε περίπτωση τις αποφάσεις.

Παραιτούμαι  επίσης από τις θέσεις ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του Κέντρου Πολιτισμού, όπως και αντίστοιχα από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Δ. Ξάνθης. Η δημιουργία, ανάπτυξη και προκοπή της πόλης μας, παραμένει σε προτεραιότητα και θα με βρείτε αρωγό και υποστηρικτή σε οιαδήποτε μελλοντική ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για την συνεργασία.

Δημήτρης Γκαγκαλίδης»
-Κύριε Γκαγκαλίδη μπορείτε να μας πείτε αν και δημόσιος υπάλληλος πως ΠΛΗΡΩΝΟΣΑΣΤΑΝ την εποχή του Κολυμβητικού συλλόγου ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ από τους γονείς για τα παιδιά τους;


Δεν υπάρχουν σχόλια