GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τα ιδανικότερα αρώματα για το καλοκαίρι

Το καθαριστικό προσώπου, το αντηλιακό και το άρωμα είναι τα πρώτα προϊόντα ομορφιάς που τοποθετώ στο νεσεσέρ μου, όταν είναι να πάω διακοπές.


Το καθαριστικό προσώπου, το αντηλιακό και το άρωμα είναι τα πρώτα προϊόντα ομορφιάς που τοποθετώ στο νεσεσέρ μου, όταν είναι να πάω διακοπές.

Δεν μπορώ να διανοηθώ να μην έχω αυτά τα τρία βασικά προϊόντα. Άλλωστε το καλοκαίρι δε θέλουμε πολλά. Ο ήλιος, υπό την κατάλληλη αντηλιακή προστασία, μας χαρίζει υπέροχη ηλιοκαμένη επιδερμίδα, ενώ με ένα καθαριστικό τη φροντίζουμε και την καθαρίζουμε σε βάθος, ώστε να λάμπει από υγεία. Τέλος, το άρωμα είναι αυτό που κλειδώνει, ολοκληρώνει κάθε μας εμφάνιση.

Για τους καλοκαιρινούς μήνες, που η θερμοκρασία είναι στα ύψη, θέλουμε πιο ανάλαφρα αρώματα. Floral νότες και δροσερά συστατικά, όπως εσπεριδοειδή και βανίλια ή καρύδα, αποτελούν top επιλογές. Θέλουμε το άρωμα να έχει καλοκαιρινή αύρα, να είναι ελαφρύ, να ταιριάζει με την ηλιοκαμένη όψη μας, με τα αέρινα φορέματά μας, τα σπαστά μαλλιά μας και το ηλιοκαμένο μακιγιάζ μας.

Πρόσφατα, αναφερθήκαμε σε αγαπημένα αρώματα που έχουν ως βασικό συστατικό την καρύδα και αποτελούν top επιλογή για το καλοκαίρι. Εξίσου αγαπημένα, τα hair mists, τα προϊόντα που έρχονται να αντικαταστήσουν το άρωμα, ψεκάζονται στα μαλλιά αλλά και στο σώμα.

Παρακάτω, επιλέξαμε κάποιες επιπλέον αρωματικές επιλογές, ιδανικές για το νεσεσέρ του καλοκαιριού, αλλά και για τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου, που η summer διάθεση παραμένει αμείωτη.

Επισκεφτείτε καταστήματα ομορφιάς και ψεκάστε σε ένα σημείο του σώματος σας τις παρακάτω επιλογές.

Κάνετε μία βόλτα, αφήστε το άρωμα να απορροφηθεί από το δέρμα σας και μετά από ώρα μυρίστε ξανά να δείτε αν ταιριάζει επάνω σας και στην προσωπικότητα σας και αν είναι αυτό που θέλετε να συνοδεύει τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Byredo, Blanche: Ένα εμβληματικό άρωμα της Byredo, το Blanche αποκαλύπτεται εκ νέου μέσα από ένα συλλεκτικό μπουκάλι με λευκό καπάκι και συνοδεύεται από μια νέα φωτογραφική καμπάνια. Αυτό είναι το Blanche, όπως δεν το έχετε ξαναδεί: μια απόλυτα απελευθερωμένη και ανατρεπτική εξερεύνηση της ομορφιάς και της δύναμης.

Acqua di Parma, Blu Mediterraneo: Tο άρωμα Bergamotto di Calabria La Spugnatura περιέχει μια σπάνια και πολύτιμη εσάνς περγαμόντου, η οποία εκχυλίζεται μέσω μιας παραδοσιακής χειρωνακτικής μεθόδου και «αιχμαλωτίζεται» στην καρδιά αυτού πλούσιου και γεμάτου ζωντάνια αρώματος, κάνοντας τον κόσμο των αρωμάτων Blu Mediterraneo ακόμα πιο ξεχωριστό.

Lancome, Idôle l’intense: Το νέο Idôle l’intense είναι ένα σύμβολο –σαν φλόγα που περνά από γυναίκα σε γυναίκα και πυροδοτεί τα όνειρα τους. Αισθησιακό, δυνατό και ταυτόχρονα οικείο, το Idôle l’intense στέλνει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες: «μαζί, μπορούμε να κατακτήσουμε τον κόσμο».

YSL, Libre Eau de Toilette: Με το Libre, ο οίκος Yves Saint Laurent Beauté προσφέρει στη γυναίκα την ίδια αχαλίνωτη ελευθερία να χαράσσει το δρόμο της με φλογερή αυτοπεποίθηση και αυθάδεια. Tο Libre Eau de Toilette παρουσιάζει μια νέα, πιο οικεία πτυχή της δυναμικής θηλυκότητας.

L’Erbolario, Fior di Salina:Ένα unisex άρωμα με ανάλαφρο και ιδιαίτερο χαρακτήρα που αφήνει την αίσθηση της ηρεμίας και της ευεξίας. Ένα αρωματικό μονοπάτι για εσένα και τον αγαπημένο σου, μέσα από τα εσπεριδοειδή και τα αρώματα των ακτών της Μεσογείου. Με νότες από περγαμόντο, ίρις και ελίχρυσου.

Korres, Aegean Bronze Eau De Parfum: Η ζεστασιά του ήλιου του Αιγαίου και το ανάλαφρο γλυκό αεράκι του δειλινού που σκεπάζει τις αμμουδιές, σε ένα μπουκάλι.
Άρωμα που συντηρείται φυσικά με εκχύλισμα δενδρολίβανου -φυσικό αντιοξειδωτικό-, ενώ δεν περιέχει PCM και phthalates, συνθετικές ουσίες δυνητικά επιβλαβείς για τον οργανισμό και το περιβάλλον.

Πηγή: bovary.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια