GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

Πάντα υπάρχει κάτι για να είσαι ευγνώμων


Πάντα υπάρχει κάτι για να είσαι ευγνώμων

· Επικεντρώσου στον εαυτό σου: Σκέψου 2 πράγματα για τα οποία είσαι ευγνώμων ή κάνε μια παύση και κοίτα γύρω σου:Σκέψου 2 άτομα για τα οποία είσαι ευγνώμων που υπάρχουν στη ζωή σου.

· Eπέλεξε να σκεφτείς αυτά για τα οποία είσαι ευγνώμων είτε μόλις ξυπνήσεις είτε πριν κοιμηθείς. Καθιέρωσε το ως ρουτίνα και σύντομα θα δεις αποτελέσματα στη διάθεσή σου.

· Δώσε σημασία στα μικρά καθημερινά πράγματα και μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο (Τι παίρνω καθημερινά ως δεδομένο; το φαγητό μου, το αυτοκίνητο μου, τη δουλειά μου, τον καλό καιρό;)

· Να εκφράζεις την ευγνωμοσύνη σου - Να λες «ευχαριστώ» Έρευνες υποστηρίζουν πως όσο περισσότερα ευχαριστώ λες και εκφράζεις την ευγνωμοσύνη σου, θα είσαι πιο χαρούμενος/η και ευτυχισμένος/η, θα έχεις αυτοπεποίθηση, θα έχεις λιγότερο άγχος, θα κοιμάσαι καλύτερα, και θα έχεις ένα γενικότερο αίσθημα ευεξίας. Η ευγνωμοσύνη κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη!

«Να είσαι ευγνώμων γι αυτό που έχεις. Θα καταλήξεις να έχεις περισσότερα. Αν επικεντρώνεσαι σε αυτά που δεν έχεις, ποτέ δεν θα έχεις αρκετά». Oprah Winfrey

Πηγή : tvxs

Στέλιος  Αρσενίου

Δεν υπάρχουν σχόλια