GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αποκάλυψη… Το γεγονός της Χρονιάς… Το Κέντρο της Ξάνθης, απέκτησε το δικό του «ΛΙΜΑΝΙ»

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην αναβάθμιση που δημιουργούν σε περιοχές της Ξάνθης, επαγγελματίες που δεν διστάζουν, ακόμα και σε αυτά τα ...


Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην αναβάθμιση που δημιουργούν σε περιοχές της Ξάνθης, επαγγελματίες που δεν διστάζουν, ακόμα και σε αυτά τα δύσκολα χρόνια, να επενδύσουν, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα, αλλά και δίνοντας προστιθέμενη αξία σε περιοχές οι οποίες φάνταζαν ξεχασμένες στο πέρασμα του χρόνου.

Ο κλάδος της εστίασης στην Ξάνθη, δέχθηκε τεράστιο πλήγμα κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ειλικρινά είναι να απορεί κάποιος για το γεγονός ότι δεν υπήρξαν μεγάλες ανακατατάξεις, άσχετα αν πολλοί επαγγελματίες του κλάδου ξεπέρασαν κατά πολύ τις αντοχές τους.

  Παρά τις δυσκολίες των τελευταίων Μηνών όμως, μια ηλιαχτίδα ελπίδας είναι αυτή που στην Ξάνθη δεν επιτρέπει να σβήσει το όνειρο του επιχειρείν. Δεν επιτρέπει να χαθεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, το πείσμα συνανθρώπων μας που επενδύουν δημιουργώντας πραγματικά κάτι όμορφο, μέσα στην ασχήμια των όσων βιώνουμε.

Έτσι λοιπόν, το πείσμα του Δημήτρη Ζουρνατζή να πραγματοποιήσει το όνειρό του δημιουργώντας κάτι πραγματικά εκλεπτυσμένο και μοναδικό στο κέντρο της Ξάνθης, πήρε «σάρκα και οστά» χαρίζοντας στην πόλη μας το δικό της «Λιμάνι» στον Πεζόδρομο της οδού Περγάμου.

  Ολόφρεσκα και ποιοτικά ψάρια και θαλασσινά, σε προσιτές τιμές σας περιμένουν να τα απολαύσετε στο τραπέζι σας μιας και το επιτελείο της επιχείρησης αναλαμβάνει να σας τα μαγειρέψει όπως εσείς προτιμάτε και να σας τα αποστείλει στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα στο 25410 -70980 ή αν προτιμάτε να ταξιδέψετε στον κόσμο των υπέροχων γεύσεων των θαλασσινών στον χώρο που επιμελήθηκε με πολύ μεράκι ο Δημήτρης Ζουρνατζής και οι συνεργάτες του στον Πεζόδρομο της Περγάμου στο Νέο «Λιμάνι» της Ξάνθης. Ένας χώρος που πραγματικά σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή που τον αντικρίζεις και που υπόσχεται να σε συντροφεύει γαστρονομικά όπως εξάλλου τόσα χρόνια κάνει ο επιχειρηματίας με τους συνεργάτες του.

Το νέο «Λιμάνι» στο κέντρο της Ξάνθης, ξεκίνησε τη λειτουργία του από την Τρίτη και κατά γενική ομολογία έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ αποτελεί θέμα συζήτησης σε ολόκληρη την Ξάνθη, τόσο για την αμεσότητα που έχει ο πελάτης με τα προϊόντα όσο και για το πραγματικά εκλεπτυσμένο στιλ του νέου καταστήματος.

Τηλέφωνο παραγγελιών και κρατήσεων: 25410 70980

Διεύθυνση: Πεζόδρομος Περγάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια