GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο Ρόλος του υποκαταστήματος ΕΦΕΠΑΕ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή η λύση της σύμβασης συνεργασίας ανάμεσα στον ΕΦΕΠΑΕ και την εταιρεία ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ

Πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή η λύση της σύμβασης συνεργασίας ανάμεσα στον ΕΦΕΠΑΕ και την εταιρεία ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ

Τη λύση υπέγραψαν ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κος Πλάτων Μαρλαφέκας και εκ μέρους της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ ο προσωρινός Πρόεδρος κος Παντελής Χαβιαράς.

Οι σχετικές διαδικασίες λύσης έλαβαν χώρα στα γραφεία του ΕΦΕΠΑΕ ΑΜΘ, έδρα του νεοϊδρυθέντος υποκαταστήματος του ΕΦΕΠΑΕ στην Κομοτηνή με αρμοδιότητα την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Μετά τη λύση της σύμβασης ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κος Μαρλαφέκας, συνοδευόμενος από το Διευθυντή του υποκαταστήματος κο Σπύρο Παναγιώτου και στελέχη του ΕΦΕΠΑΕ, μίλησε στο προσωπικό του υποκαταστήματος. Τόνισε την ανάγκη να υπάρξει συσπείρωση και μεγάλη προσπάθεια από όλους τους εργαζομένους για να αποκατασταθεί η επιχειρησιακή ομαλότητα στη διαχείριση. Σημείωσε ότι πρέπει ταχέως να υλοποιηθούν όσες ενέργειες απαιτούνται, προκειμένου το συντομότερο δυνατόν ο επιχειρηματικός κόσμος της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να διαπιστώσει ότι επανέρχεται η επιχειρησιακή κανονικότητα, αφήνοντας πίσω τις καθυστερήσεις που ταλάνισαν το έργο. Δήλωσε αισιόδοξος ότι με τη συντονισμένη προσπάθεια όλων οι στόχοι του φορέα θα επιτευχθούν και τα πρώτα θετικά αποτελέσματα θα είναι σύντομα ορατά για τους δικαιούχους.

Η δημιουργία του νέου υποκαταστήματος του ΕΦΕΠΑΕ αποτελεί ένα καινοφανές και τολμηρό εγχείρημα, που στοχεύει στην υποστήριξη των επιχειρήσεων στην περιφέρεια ΑΜ&Θ και τη βελτίωση στην απορρόφηση της δημόσιας χρηματοδότησης.

Συνιστά δε, αντικείμενο συμφωνίας και υποστήριξης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και της Διοίκησης του ΕΦΕΠΑΕ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια