GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σύμπραξη Δήμων του Βόρειουι Έβρου για την προώθηση σημαντικών δραστηριοτήτων με πρωτοβουλία Β. Μαυρίδη

Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν  το πρωί (Πέμπτη 22/7) οι τρεις δήμαρχοι του κεντρικού και βόρειου Έβρου, Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, Δι...


Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν  το πρωί (Πέμπτη 22/7) οι τρεις δήμαρχοι του κεντρικού και βόρειου Έβρου, Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος.Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας μετέφεραν το μήνυμα, δια στόματος Β. Μαυρίδη πως: “Μόνο ενωμένοι μπορούμε να συνεχίσουμε, για να αντιμετωπίζουμε θέματα“.


Οι τρεις δήμαρχοι σύμφωνα με το radioevros.gr, ανακοίνωσαν την σύμπραξη μεταξύ των τριών Δήμων με σκοπό την υλοποίηση έργων ενεργειακής αναβάθμισης και πολιτιστικής-τουριστικής ανάπτυξης, έργα και δράσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα που θα πραγματοποιηθούν και θα ωφελήσουν όλη την ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε η έγκριση από το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας κοινής πρότασης που υπέβαλαν οι τρεις Δήμοι για την ενεργειακή αναβάθμιση τεσσάρων σχολικών δημοτικών κτιρίων.

Ειδικότερα ο δήμαρχος Ορεστιάδας ανεφέρθηκε με λεπτομέρειες στα έργα που θα γίνουν στο Δημοτικό Σχολείο Καστανεών (Δ. Ορεστιάδας), Ειδικό Σχολείο Θουρίου (Δ. Ορεστιάδας), 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό (Δ. Διδυμοτείχου), Μειονοτικό Σχολείο Μεγάλου Δερείου (Δ. Σουφλίου). Έργα συνολικού κόστους 1.250.000 ευρώ.

Τα άλλα δύο θέματα που έχουν αποφασίσει η δήμαρχοι έπειτα από διαδοχικές συναντήσεις, είναι η αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων που ανέπτυξε ο δήμαρχος Σουφλίου και η συνεργασία για πολιτιστική και τουριστική προβολή της περιοχής, θέμα που παρουσίασε κατά τη συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Διδυμοτείχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια