GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο της Χρονιάς

Με κύρια μέριμνα την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί την κορυφαία επιλογή για αναγνωρισμένες σπουδ...

Με κύρια μέριμνα την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί την κορυφαία επιλογή για αναγνωρισμένες σπουδές μεταδευτεροβάθμιας κατάρτισης.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρει εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες στους νέους σε εφτά σημαντικές πόλεις της χώρας: οι νέοι της Θεσσαλονίκης, των Ιωαννίνων, της Πάτρας, της Καλαμάτας, των Χανίων, της Ξάνθης και του Βόλου έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ουσιαστική κατάρτιση και γνώση  χωρίς να μετακινηθούν από τον μόνιμο τόπο κατοικίας τους.

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας, που λειτουργεί σε κάθε πόλη προσφέρει ευκαιρίες πρακτικής εξάσκησης και επαγγελματικής αποκατάστασης στις κορυφαίες επιχειρήσεις κάθε κλάδου, αλλά και κάθε περιοχής. Την υπεροχή του Γραφείου Σταδιοδρομίας αποδεικνύει το υψηλό ποσοστό απορρόφησης, που σε κάποιους τομείς αγγίζει το 94%.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ανταποκρίθηκε πλήρως στις νέες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία του Covid-19 και προσέφερε το πρόγραμμα σπουδών μέσω τηλεκπαίδευσης για όσο διάστημα ήταν απαιτητό. Η διδασκαλία μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams εμπλουτίστηκε με περισσότερα από 100 εξειδικευμένα Webinars για όλες τις ειδικότητες. Η διασύνδεση των σπουδαστών με τις επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκε πρωτοποριακά, με ασφάλεια και από απόσταση, μέσω των Virtual Career Days, με χιλιάδες σπουδαστές του Ομίλου να κλείνουν την πρακτική εξάσκηση ή την απασχόληση τους.

Στην κορυφή της Εκπαίδευσης
Ο εκπαιδευτικός όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αναβαθμίζει το θεσμό των ΙΕΚ, προσφέροντας εδώ και πέντε δεκαετίες εξειδικευμένη κατάρτιση σε περισσότερους από 90 τομείς σπουδών, που καλύπτουν όλους τους σύγχρονους κλάδους της αγοράς. Οι απόφοιτοι αποκτούν αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας, ενώ παράλληλα έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσουν τη Διεθνή Βρετανική Πιστοποίηση LRN, που μεγιστοποιεί τις επαγγελματικές τους ευκαιρίες στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα μαθήματα διεξάγονται μέσα σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, που έχουν βραβευτεί για την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια τους στα Interior Awards 2021. Τη διδασκαλία έχουν αναλάβει κορυφαίοι εκπαιδευτές με σημαντική προϋπηρεσία και προσωπικές διακρίσεις στο επάγγελμα τους.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στη σύναψη εκπαιδευτικών συνεργασιών με τις σημαντικότερες επιχειρήσεις κάθε κλάδου, μεταξύ των οποίων η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Costa Navarino, η L’Oreal Professionnel, o όμιλος Grecotel, η ΖΑΝΑΕ και εκατοντάδες άλλες επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα. Οι συνεργαζόμενες εταιρίες προσφέρουν πρόθυμα την τεχνογνωσία τους στους σπουδαστές, τους εκπαιδεύουν και στο τέλος τους ανταμείβουν με μια προσοδοφόρα καριέρα.

Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης.  Έχει διακριθεί επί σειρά ετών ως «Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς» στον πανελλαδικό θεσμό βραβείων Ποιότητας & Γεύσης Gold Awards.

Σύμφωνα με έρευνα της MRB HELLAS, έχει επικρατήσει στη συνείδηση του κοινού ως «το ΙΕΚ που κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών και παιδιών και πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του»*, ενώ σύμφωνα με έρευνα της Μονάδας Ερευνών Κοινής Γνώμης & Αγοράς του Πανεπιστημίου Μακεδονίας «9 στους 10 σπουδαστές αισθάνονται υπερήφανοι που σπουδάζουν στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, δηλώνοντας πως θα το επέλεγαν ξανά για τις σπουδές τους και θα το πρότειναν στους φίλους τους».

Οι Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων για να τους ενημερώσουν για τις ειδικότητες, τις σπουδαστικές παροχές και τα προνομιακά δίδακτρα που ισχύουν αυτή την περίοδο.

Μάθετε περισσότερα για τις σπουδαστικές παροχές και τα προνομιακά δίδακτρα που ισχύουν στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, εκφράζοντας όλες τις απορίες σας στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια