GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ποιο έλαιο βοηθά στη καταπολέμηση της ακμής

Τα έλαια προσώπου είναι τρομερά δημοφιλή στο skincare και ο λόγος είναι ότι έχουν άμεσα, ορατά αποτελέσματα.


Τα έλαια προσώπου είναι τρομερά δημοφιλή στο skincare και ο λόγος είναι ότι έχουν άμεσα, ορατά αποτελέσματα.

Η διαδικασία εφαρμογής και το μασάζ που κάνουμε στην επιδερμίδα μας, κατά την εφαρμογή τους είναι απίστευτα καταπραϋντική, ενώ επιπλέον προσφέρουν μια στιγμιαία, ικανοποιητική λάμψη και βοηθούν στο κλείδωμα της υγρασίας στο πρόσωπο.

Μεταξύ της πληθώρας ελαίων που είναι διαθέσιμα στην αγορά αυτή τη στιγμή, ένα αρκετά γνωστό είναι το λάδι jojoba. Συχνά διατίθεται στο εμπόριο ως κατάλληλη επιλογή για άτομα με δέρμα επιρρεπές στην ακμή, καθώς δεν δεν περιέχει άρωμα, ενώ βοηθά στην εξομάλυνση και ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Ωστόσο είναι το λάδι jojoba πραγματικά καλό για το δέρμα που είναι επιρρεπές στην ακμή;

Σύμφωνα με τους skin experts, που έδωσαν συνέντευξη στο Allure, είναι ένα μαγικό συστατικό, κατάλληλο και για την αντιμετώπιση της ακμής.

«Μπορεί όντως να βοηθήσει στην ακμή, ομαλοποιώντας την παραγωγή της λιπαρότητας του δέρματος, ενώ έχει και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες» λέει η Michele Farber, πιστοποιημένη δερματολόγος με έδρα τη Φιλαδέλφεια, ενώ τονίζει ότι το jojoba oil από μόνο του δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Πάντα χρειάζονται πρόσθετα συστατικά για την καταπολέμησή της, ενώ είναι απαραίτητη και η άποψη ενός ειδικού.

Γυναίκες που το έχουν χρησιμοποιήσει αναφέρουν ότι, κατά την εφαρμογή είναι τρομερά καταπραϋντικό και προσφέρει άμεση ανακούφιση, ιδιαίτερα κατά την περίοδο έξαρσης. Επιπλέον, δίνει στο δέρμα μια άμεση και απολαυστική λάμψη, κάτι που όλοι (ανεξαιρέτως) χρειαζόμαστε.

Συνοψίζοντας, λοιπόν, καταλήγουμε ότι, το λάδι Jojoba όντως μπορεί να ωφελήσει τα δέρμα με τάση ακμής. Ο κύριος λόγος είναι η σύσταση του, η οποία το καθιστά λιγότερο αποφρακτικό και ανεκτικό για τους περισσότερους τύπους δέρματος.

Είναι ένα έλαιο που μιμείται το φυσικό σμήγμα του δέρματος και γι’ αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ήπια έως μέτρια ακμή, ομαλοποιώντας την παραγωγή λιπαρότητας του δέρματος. Επιπλέον, είναι ελαφρύ, οπότε δεν αισθάνεστε το δέρμα σας καθόλου λιπαρό.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, για οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζετε με την επιδερμίδα σας, είναι απαραίτητη η συμβουλή γιατρού.

Πηγή: bovary.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια