GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χαμός και πάλι στη ΔΕΥΑΞ! Ο Πρόεδρος Ι. Καμαρίδης "διέταξε" ΕΔΕ, γιατί ο Κοσμίδης "έβαψε" το γραφείο της .... Μαρίας Λυκίδου!!!

Που σε κρατάει και τον φοβάσαι τόσο πολύ τον Ιπποκράτη Καμαρίδη Δήμαρχε Τσέπελη και ανέχεσαι να κυνηγάει ανελέητα την επί χρόνια έμπιστή σου...


Που σε κρατάει και τον φοβάσαι τόσο πολύ τον Ιπποκράτη Καμαρίδη Δήμαρχε Τσέπελη και ανέχεσαι να κυνηγάει ανελέητα την επί χρόνια έμπιστή σου πρώην διευθύντρια της ΔΕΥΑΞ Μαρία Λυκίδου; Μήπως άλλος είναι ο .... "Δήμαρχος" τελικά;  Ένας χαμός γίνεται αυτές τις μρες και πάλι στη ΔΕΥΑΞ του Ιπποκράτη Καμαρίδη, με αφορμή το "βάψιμο" ενός ...γραφείου στη ΔΕΥΑΞ Κυψέλης!


 Με ...ΣΙΩΠΟΥΝΤΑ τον Δήμαρχο Τσέπελη, που ΤΡΕΜΕΙ και ΦΟΒΑΤΑΙ να τα "βάλει" μαζί του, αφήνοντας εντελώς ακάλυπτη την εξ' απορρήτων και επί χρόνια έμπιστή του διευθύντρια Μαρία Λυκίδου...! Τον άνθρωπο δηλαδή που του έδωσε ΨΥΧΗ στη κυριολεξία...και τώρα φέρεται τόσο αγνώμονα και αχάριστα!

Το νέο "σκηνικό" σημειώθηκε, όταν ο τεχνικός  διευθυντής της ΔΕΥΑΞ Ιωσήφ Κοσμίδης, έστειλε συνεργείο να βάψει το γραφείο της πρώην διευθύντριας Μαρίας Λυκίδου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΞ στην Κυψέλη, όπου την ...."έδιωξε"  και "μετακόμισε" ο νυν Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης, στην κυριολεξία κακήν κακώς!

Γράφοντας στα υποδήματά του και τον Δήμαρχο Τσέπελη, στον οποίο είπε επί λέξη, "την ξέρεις την συμφωνία μας....Στη ΔΕΥΑΞ κάνω ΚΟΥΜΑΝΤΟ αποκλειστικά και μόνο εγώ!!!" Θυμάσαι και την συμφωνία μας για τον Δήμο προεκλογικά...

Προσέξτε ωστόσο την συνέχεια...
Επειδή το νέο γραφείο στο οποίο εγκαταστάθηκε η πρώην διευθύντρια Μαρία Λυκίδου ήταν μέσα στην μούχλα και την υγρασία, ο νυν διευθυντής Ιωσήφ  Κοσμίδης, για λόγους υγιεινής και σεβασμού στην συνάδελφό του, προκειμένου να προστατευθεί και η υγεία της, έστειλε συνεργείο και το έβαψε, προκειμένου οι συνθήκες εργασίας της να γίνουν πιο υγιεινές...!

Και πολύ σωστά έπραξε! Μόνο που λογάριαζε χωρίς τον...ξενοδόχο, διότι το έμαθε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, άρχισε να...ωρύεται και να φωνάζει λέγοντάς του, "ανήκεις δηλαδή κι εσύ στο....αντίπαλο στρατόπεδο;"

Και έδωσε εντολές στους Λεπίδα-Κάρτη -"διέταξε" δηλαδή- να κάνουν....ΕΔΕ σε βάρος του.... Ιωσήφ Κοσμίδη!!!!  Ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος κολλητός του, όπως και ο Μούρκας φυσικά! Και με τον οποίο αν θυμάμαι καλά, σπούδαζαν μαζί και στην Ιταλία...

Με αποτέλεσμα, την Πέμπτη 22 Ιουλίου να αποφασιστεί ε να γίνει....ΕΔΕ σε βάρος του...Κοσμίδη, τον οποίο αφού εγκατέστησε ίδιος στο γραφείο της Λυκίδου, τώρα θέλει να..."αλλάξει", διότι θεωρεί οτι..."ανήκει" στο άλλο.....στρατόπεδο πλέον !!!! 

Κι όλα αυτά φυσικά με την πλήρη ΚΑΛΥΨΗ του Δ.Σ.!!!

Δηλαδή του Αντιδήμαρχου Τόλη Ελευθεριάδη, του Σουά, του  Πάνου Αμβροσιάδη, του Γιώργου Καμπερόπουλου (εκπροσώπου του Σωματείου στη Διοίκηση!!), Μούρκα κλπ"!

Και με την ΠΛΗΡΗ σιωπή και ανοχή -επαναλαμβάνω - του Δήμαρχου Τσέπελη που βρίσκονταν στην...Αθήνα με την γραμματέα του Δήμου Σοφία Ψωμά!!! Τον έπαιρναν και δήλωνε...απασχολημένος για σοβαρότερα θέματα...!

(σ.σ. Αλήθεια κύριε Πρόεδρε της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη και κύριε Λεπίδα, πότε θα δώσετε στο μέλος του Δ.Σ. της επιχείρησης Φάνη Παπαδάκη την ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ την Προέδρου Πρωτοδικών  σε βάρος της ΔΕΥΑΞ,  στα ασφαλιστικά με τη ΔΕΥΑ Νέστου)  

Δεν υπάρχουν σχόλια