GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μελιόπουλος: Παράτησε ΠΑΟΚ, Ξάνθη και τα εκατομμύρια του ποδοσφαίρου ,το έριξε στο διάβασμα και πέτυχε στις πανελλήνιες εξετάσεις!

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος που… παράτησε το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ, έδωσε Πανελλήνιες και είναι έτοιμος να ξεκινήσει την φοιτητική του ζωή.


Ο Δημήτρης Μελιόπουλος που… παράτησε το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ, έδωσε Πανελλήνιες και είναι έτοιμος να ξεκινήσει την φοιτητική του ζωή.

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος που αποτελούσε ένα σπάνιο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καταφέρνοντας να πάρει μεταγραφή από την Ξάνθη στον ΠΑΟΚ ξεσήκωσε συζητήσεις με την απόφασή του να παρατήσει το ποδόσφαιρο μετά από λίγους μήνες στον Δικέφαλο.

Ο νεαρός από τη Βέροια, που μόλις στα 17 του κατάφερε να ζήσει το όνειρο πολλών παιδιών στην ηλικία του παίζοντας στη Super League, μετράει πλέον αντίστροφα για την έναρξη της φοιτητικής του ζωής.

Όπως είπε ο ίδιος στην κάμερα της ΕΡΤ , συγκέντρωσε 12.500 μόρια, αν και περίμενε να γράψει πολύ καλύτερα. Στόχος του είναι να περάσει στη Φιλολογία και αυτό θα γίνει είτε στα Γιάννενα, είτε στη Θεσσαλονίκη.

Όσο για το αν του λείπει το ποδόσφαιρο, ήταν ξεκάθαρος. «Όχι, δεν μου λείπει. Ξεκάθαρα όχι!». «Η απόφασή μου αυτή να σταματήσω το ποδόσφαιρο, με ταλάνιζε δύο χρόνια. Το έλεγα σε φίλους μου ότι δεν ήθελα να συνεχίσω. Ήξερα ότι θέλω να σταματήσω από τα 17. Το έκανα δύο χρόνια μετά. Ήμουν πιο ώριμος και ήξερα ότι θέλω να σταματήσω και να συνεχίσω σε άλλον δρόμο, αυτόν που παίρνω τώρα. Ας μη κοροϊδευόμαστε, το χρηματικό εκεί ήταν εξασφαλισμένο. Άφησα κάτι σίγουρο και πάω σε κάτι αβέβαιο», τόνισε χαρακτηριστικά.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια