GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Παίκτες του ΑΟΞ και με την βούλα οι Τάσος Κρητικός, Χρήστος Μπάτζιος και Αστέριος Γιακουμής!

Παίκτες του ΑΟΞ είναι με κάθε επισημότητα οι Τάσος Κρητικός, Χρήστος Μπάτζιος και Αστέριος Γιακουμής), με τους τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές ...


Παίκτες του ΑΟΞ είναι με κάθε επισημότητα οι Τάσος Κρητικός, Χρήστος Μπάτζιος και Αστέριος Γιακουμής), με τους τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές να είναι τα πρώτα αποκτήματα της Ξάνθης ενώ έπονται τις επόμενες ημέρες και άλλες ανακοινωσεις.
Η ανακοίνωση της Ξανθιώτικης ΠΑΕ αναφέρει:

“Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Χρήστο Μπάτζιο, Αναστάσιο Κρητικό και Αστέριο Γιακουμή.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός Χρήστος Μπάτζιος ήταν βασικό στέλεχος και αρχηγός του Εργοτέλη την περσινή αγωνιστική περίοδο. Ο ύψους 1.89 ποδοσφαιριστής στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με Πανθρακικό, Έβρου Σουφλίου, Καβάλα, Ελπίδα Καβάλας, Νέα Χηλή, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Άρη Ζυγού Καβάλας.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός Τάσος Κρητικός πέρσι αγωνίστηκε στην Super League 1 με την ομάδα του ΝΠΣ Βόλος. Νωρίτερα είχε αγωνιστεί στη Δόξα Δράμας, στην ΑΕΛ, στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον Πανσερραϊκό και στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας Αστέριος Γιακουμής θα ενισχύσει την ομάδα μας έχοντας 151 συνολικές συμμετοχές με Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΟΚ, Σπάρτη και τα τελευταία δύο χρόνια στα Τρίκαλα.

Καλώς ήρθατε στην ΞΑΝΘΗ!”

Ο ΑΟΞ καλωσορίζει στην ομάδα του τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Χρήστο Μπάτζιο, Αναστάσιο Κρητικό και Αστέριο Γιακουμή, εγκαινιάζοντας δυναμικά τη νέα μεταγραφική περίοδο!
#xanthifc #xanthi #weareaox #transfers 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια