GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εκπρόσωπος τουρκικού ΥΠΕΞ: Καταφύγιο τρομοκρατών η Ελλάδα

Επιμένει στην εμπρηστική ρητορική η Άγκυρα, με τον εκπρόσωπο του τουρκικού ΥΠΕΞ, Τανζού Μπιλγκίτς, να παίρνει τη σκυτάλη.


Επιμένει στην εμπρηστική ρητορική η Άγκυρα, με τον εκπρόσωπο του τουρκικού ΥΠΕΞ, Τανζού Μπιλγκίτς, να παίρνει τη σκυτάλη.

Από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, o Μπιλγκίτς, απαντά στον Νίκο Δένδια, σχετικά με το αυτόαποκαλούμενο ισλαμικό κράτος και τη στήριξή του από την Τουρκία, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι για πολιτικούς λόγους προσπαθεί να αποκρύψει το ρόλο της Τουρκίας στην καταπολέμηση του ISIS.

Παράλληλα, μιλά για συκοφαντία σε βάρος της χώρας του και αποκαλεί την Ελλάδα «καταφύγιο τρομοκρατών με επαίσχυντο ιστορικό».

Ειδικότερα, ο Μπιλγκίτς, αναφέρει:

«Ως απάντηση στο Νίκο Δένδια και την συνέντευξή του στη Real:

Η Τουρκία είναι το μόνο μέλος του ΝΑΤΟ που πολέμησε με το στρατό του στο πεδίο ενάντια στον ISIS και καθάρισε περισσότερα από 8200 km² στη Συρία. Επίσης ήταν συν-επικεφαλής της #FTFWG και συνέβαλε ενεργά στην πρόληψη των κινήσεων FTF

Πρόσφατες αβάσιμες δηλώσεις που στοχεύουν στην απόκρυψη του ρόλου της Τουρκίας κατά του ISIS πηγάζουν από πολιτικά κίνητρα. Η Ελλάδα η ίδια είναι ένα ασφαλές καταφύγιο για τρομοκρατικές οργανώσεις με ένα επαίσχυντο ιστορικό. Η επαναλαμβανόμενη συκοφαντία σε βάρος της Τουρκίας από την Ελλάδα είναι ένα σημάδι ανασφάλειας και του βάρους της ενοχής της».

In reply to @NikosDendias’ interview at @Real_gr: Turkey, the only @NATO member with its army on the ground to fight against #DAESH & clearing more than 8200 km² in Syria; also co-lead of #FTFWG and active contributor to prevention of FTF movements…
Αντιγραφή συνδέσμου στο Tweet
 
πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια