GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μπορείς να καταπολεμήσεις τη κυτταρίτιδα

Κυτταρίτιδα, ένα θέμα που απασχολεί αρκετές γυναίκες, κάθε ηλικίας και που απαιτεί αλλαγή στον τρόπο ζωής, αν θέλουμε να υπάρξει ριζικό απ...


Κυτταρίτιδα, ένα θέμα που απασχολεί αρκετές γυναίκες, κάθε ηλικίας και που απαιτεί αλλαγή στον τρόπο ζωής, αν θέλουμε να υπάρξει ριζικό αποτέλεσμα.

Η κυτταρίτιδα είναι ένα θέμα που δεν λύνεται αν προσθέσουμε απλά τη γυμναστική στη ζωή μας ή αν αποφασίσουμε μία ημέρα να εφαρμόζουμε ειδική κρέμα.

Χρειάζεται να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας, να προσέξουμε την διατροφή μας, να καταναλώνουν νερό, να βάλουμε συστηματικά την άσκηση στην καθημερινότητά μας και φυσικά να επενδύσουμε στο κατάλληλο προϊόν που δρα κατά της κυτταρίτιδας και της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Ωστόσο, θα πρέπει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι κάθε γυναίκα, πρώτα από όλα για την υγεία της και ύστερα για αισθητικούς λόγους, πρέπει να ακολουθεί ισορροπημένη διατροφή, να εντάξει στη ζωή της τη σωματική δραστηριότητα, να περιποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δέρμα της αλλά κυρίως να αγαπήσει το σώμα της. Αυτός είναι ο No1 κανόνας για να πετύχουμε κάθε στόχο.

Άσκηση

Το focus γίνεται στη γυμναστική και περιλαμβάνει ασκήσεις όπως squats και γέφυρες. Είναι δύο είδη ασκήσεων που χαρίζουν το πιο αποτελεσματικό σφίξιμο και όσο περισσότερο τους δουλεύουμε, τόσο μεγαλύτερο αποτέλεσμα θα έχουμε.

«Είναι προτιμότερο να κάνουμε ολοκληρωμένη την κίνηση και λιγότερες επαναλήψεις, παρά το αντίθετο» αναφέρει χαρακτηριστικά η trainer Christina Howells.

Διατροφή

Συνεχίζουμε με έναν εξίσου σημαντικό παράγοντα που είναι η διατροφή. Για να πετύχουμε τα body goals απαιτείται σκληρή γυμναστική και διατροφή. Ικανοποιητικό αποτέλεσμα δε θα δούμε αν δεν προσέξουμε και τα δύο.

Τρώγοντας κάτι μικρό και υγιεινό κάθε τρεις με τέσσερις ώρες, μειώνουμε την όρεξη για γλυκό και καταναλώνουμε μικρότερες ποσότητες όταν φτάνει η ώρα του κυρίως γεύματος. Οι διατροφολόγοι προτείνουν σνακ που έχουν λιγότερες από 150 θερμίδες και να είναι πλούσια σε φυτικές ίνες.

Μπορεί να ακούγεται κουραστικό, ωστόσο σύμφωνα με μελέτες, το ημερολόγιο διατροφής βοηθάει αρκετά στη μείωση βάρους. Καθημερινά θα πρέπει να καταγράφετε τι τρώτε και με αυτό τον τρόπο είναι σίγουρο ότι θα χάσετε πιο εύκολα βάρος.

Περιποίηση

Ένα ακόμη θέμα που πρέπει να λύσουμε για την περιοχή των γλουτών, είναι αυτό της όψης και της υφής. Θέλουμε λεία, απαλή επιδερμίδα και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε όψη φλοιού πορτοκαλιού. Με άλλα λόγια δε θέλουμε η κυταρρίτιδα να είναι το βασικό χαρακτηριστικό στο συγκεκριμένο σημείο. «Η κυτταρίτιδα δεν είναι πρόβλημα λίπους, αλλά ένα ζήτημα ποιότητας δέρματος», σύμφωνα με τη δερματολόγο Debbie Thomas.

Οι ευαίσθητες περιοχές όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα, χρειάζονται καθημερινή περιποίηση για να αυξηθεί η κυκλοφορία του αίματος. Οι αντικυτταριδικές κρέμες είναι πλούσιες σε συστατικά που αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και εξομαλύνουν τον τόνο του δέρματος. Καθημερινά, χειμώνα-καλοκαίρι, προτείνεται η εφαρμογή κρέμας στις ευαίσθητες περιοχές, όπως είναι οι γλουτοί.

H σειρά που έχουν μπει τα προϊόντα είναι τυχαία.

Elancyl Slim Design Night: Αποτελεσματικότητα κατά της κυτταρίτιδας από την 7η νύχτα, ορατή λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, προσφέρει σύσφιξη και έχει ιδανική σύνθεση για μασάζ. Δρα αποτελεσματικά στις 3 διαφάνειες για ορατή λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Biotherm, Celluli Eraser: Ένα τζελ αδυνατίσματος με διπλή αποτελεσματικότητα, «σβήνει» ορατά και με διάρκεια την κυτταρίτιδα από την 14η μέρα χάρη στο μείγμα καθαρής καφεΐνης και εκχυλίσματος κοραλλιογενών φυκιών. Η σύνθεση αυτή βοηθά στην υποχώρηση του λίπους ενώ παράλληλα εμποδίζει τον σχηματισμό νέων κυττάρων αποθήκευσης λίπους.

Lierac Body-Slim Κρυοενεργό Συμπύκνωμα Για Εγκατεστημένη Κυτταρίτιδα: Εμπνευσμένη από την τεχνική της κρυολιπόλυσης, η ενισχυμένη σύνθεση τριπλής δράσης του συμπυκνώματος καταπολεμά την κυτταρίτιδα με εμφανή δράση σε 7 ημέρες. Ένα ισχυρό δίδυμο ενεργών συστατικών νέας γενιάς, το σύμπλοκο καφεΐνη – τζίντζερ, είναι 20 φορές πιο αποτελεσματικό από την καφεΐνη μόνη της στην μείωση της αποθήκευσης του λίπους. Το WTB System ενεργοποιεί την καύση του λίπους, ενώ η προ-ιριζίνη συμβάλλει κατά της επανεμφάνισης. Ως αποτέλεσμα, η όψη του φλοιού πορτοκαλιού μειώνεται αρκετά και η επιδερμίδα είναι λεία και τονωμένη. Η ενεργή υφή ροζ gel διεισδύει άμεσα στην επιδερμίδα ενώ διευκολύνει το μασάζ για πιο άμεσο αποτέλεσμα.

Tzimas Cosmetics, πολυδραστικό gel: Καίει το περιττό λίπος, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, μειώνει την περιφέρεια σε κοιλιά, μέση και μηρούς. Ενυδατώνει σε βάθος και συμβάλλει στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης. Έχει λεπτή, ελαφριά υφή για εύκολη εφαρμογή και γρήγορη απορρόφηση από το δέρμα.

Cosmetic Anti-Cellulite Thermoactive Cream – Κρέμα κατά της Κυτταρίτιδας: Το Somatoline Cosmetic παρουσιάζει την kρέμα κατά της Κυτταρίτιδας, με μια ενισχυμένη αντικυτταριτιδική σύνθεση που καταπολεμά τα εγκατεστημένα οζίδια λίπους σε 15 ημέρες, με μόνο μια εφαρμογή την ημέρα. Περιέχει το καινοτόμο PhytoCellActive15-complex, ένα σύμπλεγμα με ενεργά συστατικά ενισχυμένο με 5% καφεΐνη και εκχύλισμα τζίντζερ που συνδυαστικά προσφέρουν τα εξής:

  • βοηθούν στην κινητοποίηση και στην καύση του λίπους που
  • περιέχεται στα λιποκύτταρα (λιπόλυση)
  • εμποδίζουν την ανάπτυξη των λιποκυττάρων δρώντας “κατά της
  • επανεμφάνισης” της κυτταρίτιδας και επιβραδύνοντας την αποθήκευση λίπους (αναστολή ανάπτυξης των λιποκυττάρων)
  • βοηθούν στην αποσυμφόρηση των ιστών από τα περιττά υγρά
  • συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση των χαρακτηριστικών μεταβολών που παρατηρούνται στην επιδερμίδα με κυτταρίτιδα

Πηγή: bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια