GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ξάνθη: Το αξιολάτρευτο κουτάβι που έγινε γνωστό σε όλη την πόλη – Σώθηκε μέσα από τις φλόγες

  Viral έγινε ένα κουταβάκι, η μικρή «Fire», η οποία πριν λίγο καιρό σώθηκε μέσα από τη φωτιά, η οποία είχε ξεσπάσει στο πρώην Grammes Clu...

 


Viral έγινε ένα κουταβάκι, η μικρή «Fire», η οποία πριν λίγο καιρό σώθηκε μέσα από τη φωτιά, η οποία είχε ξεσπάσει στο πρώην Grammes Club στην Ξάνθη. Οι πυροσβέστες που είχαν σπεύσει στο σημείο για να σβήσουν τη φωτιά είχαν σώσει το μικρό κουτάβι που ζούσε εκεί.

Οι άνθρωποι της πυροσβεστικής επικοινώνησαν με τη φιλοζωική της περιοχής που ανέλαβε την περίθαλψη του ζώου. Το κουτάβι έφερε κάποια ελαφρά τραύματα και πλέον ψάχνει σπίτι για να τη φιλοξενήσει ή να την υιοθετήσει.

Η φιλοζωική οργάνωση «Αδεσποτούλια» Ξάνθης έκανε με τη σειρά της μια ανάρτηση προκειμένου να βρεθεί ένα σπίτι «Είμαι η Fire και αναζητώ φιλοξενία, ποιος μπορεί να με βοηθήσει; Το μόνο που χρειάζομαι από εσάς είναι φροντίδα και αγάπη. Τα υπόλοιπα θα τα καλύψει ο σύλλογος. Γιατί δεν με θέλετε;».

Adespotoulia Xanthis
την Τρίτη

Γειά σας και πάλι.
Είμαι η Fire και αναζητώ φιλοξενία, ποιος μπορεί να με βοηθήσει; Το μόνο που χρειάζομαι από εσάς είναι φροντίδα και αγάπη. Τα υπόλοιπα θα τα καλύψει ο σύλλογος. Γιατί δεν με θέλετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια