GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μόνο εμβολιασμένοι και νοσήσαντες σε χώρους διασκέδασης – Αυτή είναι η ΚΥΑ

Το πλαίσιο λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας καθώς και των γηπέδων που θα ισχύει από σήμερα 16 Ιουλίου έδωσε στη δημοσι...


Το πλαίσιο λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας καθώς και των γηπέδων που θα ισχύει από σήμερα 16 Ιουλίου έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση μέσω κοινής υπουργικής απόφασης.

Σύμφωνα με αυτή οι υπαίθριοι χώροι διασκέδασης, κλαμπ, μπαρ, μπουζούκια, θα λειτουργούν μόνον ως αμιγείς χώροι, δηλαδή για εμβολιασμένους 14 ημέρες μετά τη δεύτερη δόση αλλά και νοσήσαντες, με την χωρητικότητα να ορίζεται στο 85%. Όλοι οι πελάτες πρέπει να είναι καθήμενοι.

Πως θα γίνεται ο έλεγχος

Κατά την είσοδό τους στο κέντρο οι πελάτες οφείλουν να επιδεικνύουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 6 μήνες μετά απ’ αυτόν) σε έγχαρτη μορφή ή ηλεκτρονικά, μέσω του κινητού τηλεφώνου, προκειμένου εκπρόσωπος της επιχείρησης να το ελέγχει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής CovidFree.GR καθώς και πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

Με μάσκες και με όριο ατόμων στο τραπέζι

Οι πελάτες υποχρεούνται να φορούν μάσκα κατά τον χρόνο αναμονής, όπως, άλλωστε και το προσωπικό καθ’ όλη την διάρκεια της εργασίας του. Σε κάθε τραπέζι επιτρέπονται 10 άτομα το μέγιστο, ενώ ισχύουν τα γενικότερα μέτρα για την τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων και των κανόνων υγιεινής.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια