GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΩΝ ΟΡΑΝΙΕ

ΟΡΑΝΙΕ λέμε την εθνική Ολλανδίας, αλλά και το όνομα Ολλανδία δεν είναι αδιάφορο... ΟΡΑΝΙΕ ή ΟRANJE είναι το πορτοκαλί χρώμα στα ολλανδικά.


ΟΡΑΝΙΕ λέμε την εθνική Ολλανδίας, αλλά και το όνομα Ολλανδία δεν είναι αδιάφορο...
ΟΡΑΝΙΕ ή ΟRANJE είναι το πορτοκαλί χρώμα στα ολλανδικά.ΕΠΟΣ ΤΩΝ ΟΡΑΝΙΕ είναι ένα ποίημα - σύνθεση πολλών ποιητών εθελοντών της ΞΑΝΘΗΣ για τη στήριξη του Γηροκομείου της καρδιάς μας.

Το ποίημα γράφεται 10 χρόνια τώρα ανελλιπώς, με εξαίρεση την περσινή χρονιά που όλα τα έσκιαζε η πανδημία. 
Τα τελευταία χρόνια δύο ραψωδίες είχαν αφετηρία το στούντιο του Ρ/Σ Ρυθμος FM 106, την κεντρική μας πλατεία, τα καταστήματα, τους δρόμους και τα σπίτια των Ξανθιωτών.
Με τη φανέλα των ΟΡΑΝΙΕ ο Πρόεδρος των Αιμοδοτών και του Γηροκομείου Γιάννης Παπαχρόνης δείχνει να αισθάνεται πολύ άνετος ανάμεσα στην Πρωθιέρεια των FM Γεωργία Μιχαηλίδου και τον Πρωτομάστορα του είδους Δημήτρη Σαββάκο
Προφητική η φωτογραφία όπως και οι άλλες, δικαίωσαν πλήρως όσους με τον άλφα ή βήτα τρόπο συνέβαλαν και συμβάλλουν να μη λείψει το χαμόγελο των τροφίμων του Γηροκομείου
Φωτογραφικό επίσης στιγμιότυπο από τους συν αυτώ ΟΡΑΝΙΕ και άλλους εθελοντές που αρκέστηκαν στο λευκό που...ξεχωρίζει.

Τετάρτη 16/6/2021.
Σολίστ ο Σταμάτης Σταματιάδης.
Εμψυχωτές  του εγχειρήματος οι : Καράνταη Χουσεΐν, Κασσάνδρα Λειβαδιώτου, Θεράπων Φάκας, Κώστας Χάϊτας κάποιοι ακόμα, αρκέστηκαν στην απεικόνηση μέσα από τα ραδιοκύματα.

Εκεί κάπου μεταξύ πανδημίας, μνημονίων, οιωνών που αρνούνται να γνωμοδοτήσουν οι μάντεις του αρχαίου κόσμου, έγινε η μεγάλη έκπληξη.
Η προσπάθεια στέφθηκε από απρόσμενη επιτυχία.
Η κατάθεση ψυχής των συμπολιτών μας παρατείνει το ΕΠΟΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.
Φωτεινοί σηματοδότες οι άνθρωποι με τις πορτοκαλί και κατάλευκες μπλούζες.
Άγγελοι σαλπιγκτές κομίζουν μήνυμα στην τρίτη ηλικία : ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.
ΒΑΛΣΑΜΟ
Όπως και να το δει, όπως και να το προφέρει κανείς.

Οι άνθρωποι με τα πορτοκαλί, στην είσοδο του Ιδρύματος.
Τόσο αυτοί, όσο και οι άλλοι με τα λευκά, όσο και οι αθέατοι που προσεγγίζουν αριθμητικά το ΑΠΡΟΣΜΕΤΡΗΤΟ, οι μετασχηματιστές της αγάπης του κόσμου.
Παρούσα δηλώνει ανάλογα ενδεδυμένη η τετράποδη Κατερίνα.
Κάνει από την πλευρά της ότι μπορεί.

Ο Ραδιομαραθώνιος Αγάπης 2021 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και χαρακτηρίζεται  επιτυχημένος αφού συνολικά μαζεύτηκε το ποσό των 30.396,25 € σε χρήματα ενώ αξιολογότατες είναι και οι προσφορές σε υλικά και είδη που φέτος εκτιμήθηκαν ότι ξεπέρασαν το ποσό των 2.300,00 € σε αξία.
Είναι αξιοσημείωτο, ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν φέτος παρά την κρίση που βιώνουμε ήταν αυξημένα σε σχέση με το έτος 2020 όπου είχαν “μαζευτεί” συνολικά 25.040,06€. Επίσης σημαντική είναι φέτος και η κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση πολλών εθελοντών.
Τι ήταν, τι είναι τελικά το ΕΠΟΣ ΤΩΝ ΟΡΑΝΙΕ ;
Δύσκολο να απαντηθεί.
Η πλησιέστερη εκδοχή.

Ο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΛΣΑΜΟ.

Στέλιος  Αρσενίου


Δεν υπάρχουν σχόλια