GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«Ασπίδες» επιμονής και αποφασιστικότητας – Συγχαρητήριο Δημάρχου στις Νεάνιδες Πρωταθλήτριες ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Με χαρά και περηφάνεια χαιρετίζω την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΚΑΣΑΜΑΘ από τις Νεάνιδες της Ασπίδας Ξάνθης!


Με χαρά και περηφάνεια χαιρετίζω την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΚΑΣΑΜΑΘ από τις Νεάνιδες της Ασπίδας Ξάνθης!
Η δυναμική, το πείσμα και η μαχητικότητα που επέδειξαν, αποτελούν γνωρίσματα που χαρακτηρίζουν όχι μόνον την πορεία ενός καλού αθλητή, αλλά και ενός ενεργού πολίτη.

Οι νεαρές αθλήτριές μας απέδειξαν ότι είναι «ασπίδες» επιμονής και αποφασιστικότητας, προοιωνίζοντας ένα μέλλον, τόσο για τις ίδιες, όσο και για τον τόπο μας, ιδιαίτερα σημαντικό. Λαμπρό!

Συγχαίρω τον προπονητή αλλά και όλους τους παράγοντες της Ασπίδας, γι’ αυτήν τη μεγάλη νίκη, τη μεγάλη διάκριση, που γνωρίζω πως για να επιτευχθεί, απαιτήθηκε συστηματική και σκληρή προσπάθεια από όλους.

Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που ο Δήμος μας έχει να επιδείξει πολυάριθμες επιτυχίες, κυρίως, μέσα από τον νεανικό αθλητισμό, ο οποίος, πιστεύω ακράδαντα, ότι πέραν του προφανούς σκοπού που επιτελεί, λειτουργεί και ως «φυτώριο» αρχών και αξιών που τόσο ανάγκη έχει ο σύγχρονος άνθρωπος.

Εύχομαι καλή και επιτυχή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος, αλλά και της ζωής που ανοίγεται μπροστά σας. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό. Κάνετε αυτό που αγαπάτε και ονειρεύεστε!

Ο Δήμαρχος Ξάνθης
Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης

Δεν υπάρχουν σχόλια