GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΜΩΡΑΪΤΗ: Άνοιξαν όλα τα τελωνεία, εκτός από τον Άγιο Κωνσταντίνο! Τι σας φταίει η Ξάνθη κυριε Μέτιο!!!

Ο Νομός Ξάνθης πληρώνει δυστυχώς την ανικανότητα των πολιτικών της εκπροσώπων αλλά και της Περιφέρειας! Τι σας φταίνε οι επιχειρηματίες Τουρ...


Ο Νομός Ξάνθης πληρώνει δυστυχώς την ανικανότητα των πολιτικών της εκπροσώπων αλλά και της Περιφέρειας! Τι σας φταίνε οι επιχειρηματίες Τουρισμού κύριοι Μέτιο και κύριε Τσώνη;Άλλαξαν  από την Πέμπτη 1 Ιουλίου όλα τα δεδομένα στους μεθοριακούς σταθμούς.

Έτσι από την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021 ο μεθοριακός σταθμός της Νυμφαίας  λειτουργεί σε 24ωρη βάση, ενώ από σήμερα 2 Ιουλίου, λειτουργεί επίσης σε 24ωρη βάση και το τελωνείο της Εξοχής.

Ακόμα, τέθηκαν σε λειτουργία δύο νέοι σταθμοί ελέγχου στην πύλη εισόδου του Προμαχώνα.

Πιο αναλυτικά: Από την 1η Ιουλίου 2021 λειτουργούν σε 24ωρη βάση οι παρακάτω χερσαίες πύλες εισόδου, Προμαχώνας, Εύζωνοι, Νίκη, Δοϊράνη, Καστανιές, Κήποι, Ορμένιο, Νυμφαία. Ορμένιο, Νυμφαία, Κρυσταλλοπηγή που θέλουν και Κακαβιά , ενώ από 2 Ιουνίου 2021 θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση και αυτή της Εξοχής.

Το Μαυρομάτι έως τις 7/7 θα λειτουργεί με την υπάρχουσα κατάσταση (ωράριο 08.00 έως 16.00) και όριο εισόδου 250 άτομα.

«Τηρούμε από ακέραιο τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες για την προστασία όλων μας, είναι υποχρέωσή μας να συνεχίσουμε έως ότου ολοκληρωθεί η επιχείρηση «Ελευθερία», λέει η επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλόνίκη Μαρία  Αντωνίου.

-Τι μένει κλειστό μόνο ;

Μα ο Τουριστικός δρόμος Ξάνθης-Αγίου Κωνσταντίνου!!! Που στην ουσία φέρνει και τους περισσότερους τουρίστες στο Νομό μας!!!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ-ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

Με αφορμή τις αλλαγές ωστόσο στους μεθοριακούς σταθμούς, έντονη ήταν η αντίδραση του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης με αποκλειστικές δηλώσεις του στο «Μ».

«Αυτό που έγινε είναι, απαράδεκτο και σε βάρος του Νομού μας. Άνοιξαν όλα τα τελωνεία, εκτός από τον Άγιο Κωνσταντίνο που είναι η βασική τουριστική δίοδος με την έρχονται οι Βούλγαροι τουρίστες στις παραλίες μας! Ο Νομός Ξάνθης πληρώνει δυστυχώς για μια ακόμη φορά την ανικανότητα των πολιτικών της εκπροσώπων αλλά και της Περιφέρειας! Τι σας φταίνε οι επιχειρηματίες τουρισμού κύριοι Μέτιο και κύριε Τσώνη; Και δυστυχώς τα ίδια ερωτήματα κάνουμε τόσο στους βουλευτές του Νομού Ξάνθης, όσο και στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη. Κρίμα....Δεν έχουμε ούτε έναν άνθρωπο να κάνει κάτι για την περιοχή μας.! Ποτέ δεν υπήρχε τέτοια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΤΩΧΙΑ στο Νομό Ξάνθης! Τέτοια αδιαφορία;«

Δεν υπάρχουν σχόλια