GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"Τραγελαφικές" εικόνες! Καλά που έρχεται σήμερα στη Ξάνθη ο Μητσοτάκης και..."καθάρισαν" την είσοδο του Κέντρου Πολιτισμού!

Ευχαριστούμε κύριε Πρωθυπουργέ που έρχεσαι σήμερα στη Ξάνθη και "καθάρισε" ο χώρος του Κτιρίου του Κέντρου Πολτισμού Δήμου Ξάνθης ...

Ευχαριστούμε κύριε Πρωθυπουργέ που έρχεσαι σήμερα στη Ξάνθη και "καθάρισε" ο χώρος του Κτιρίου του Κέντρου Πολτισμού Δήμου Ξάνθης απο τις ΒΡΩΜΙΕΣ και τα ΧΟΡΤΑ! Αφού ο σημερινός Δήμαρχος Τσέπελης ασχολείται μόνο με τις.....ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ χιλιάδων ευρώ σε ημετέρους αλλά και χρησιμοποιώντας τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Δήμου ως....ΙΧ παρκάροντάς τα έξω απο το σπίτι του! Όπως και οι αντιδήμαρχοί του!

Απίστευτες και τραγελαφικές καταστάσεις σήμερα Πέμπτη από το πρωϊ, με επιβλέποντα μάλιστα τον ίδιο τον Δήμαρχο Τσέπελη!!

Συγκεκριμένα με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις 18.30 στο εργαστήριο πολυμέσων Xanthi TechLab.που  εδρεύει στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, συνεργείο καθάρισε τα χόρτα που βρίσκονται πίσω από το κτίριο, ενώ βάφτηκε από φθορές και τα συνθήματα που βρίσκονταν στους τοίχους, η πρόσοψη!!!

Όλα δηλαδή την τελευταία στιγμή.
Ευχαριστούμε κύριε Πρωθυπουργέ που σήμερα έρχεσαι στη Ξάνθη, διότι διαφορετικά  ποιός ξέρει πότε θα καθαρίζονταν το συγκεκριμένο κτίριο από τις βρωμιές  και θα κόβονταν τα χόρτα, αφού ο εν λόγω Δήμαρχος Τσέπελης στο μόνο που είναι άριστος, είναι να χρησιμοποιεί τα ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ  ως....ΙΧ και να παραρκάρει έξω απο το σπίτι του και παράλληλα  με υπογραφές του αντ΄' αυτού αντιδημάρχου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη να μοιράζει δεκάδες-εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς και ημετέρους.  

Και με πιο απλά λόγια.....Ευχαριστούμε κύριε Πρωθυπουργέ που έρχεσαι σήμερα στη Ξάνθη και "καθάρισε" ο χώρος του Κτιρίου του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης απο τις ΒΡΩΜΙΕΣ και τα ΧΟΡΤΑ! Αφού ο σημερινός Δήμαρχος Τσέπελης ασχολείται μόνο με τις.....ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ χιλιάδων ευρώ σε ημετέρους αλλά και χρησιμοποιώντας τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Δήμου ως....ΙΧ παρκάροντάς τα έξω απο το σπίτι του! Όπως και οι αντιδήμαρχοί του! (φώτο)

Όπως είναι γνωστό:
Την Ξάνθη θα επισκεφθεί  στις 6.30 το απόγευμα της Πέμπτης  (σ.σ. Άλλαξε η ώρα την τελευταία στιγμή)  ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με πρώτο σταθμό της επίσκεψής του, το εργαστήριο πολυμέσων Xanthi TechLab.

Στις 19:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην εκδήλωση της ΔΕΔΑ για την επέκταση της διανομής φυσικού αερίου στις πρωτεύουσες των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.




 



Δεν υπάρχουν σχόλια