GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ για μαθήματα κολύμβησης: Εις το επανιδείν! Ποιούς ευχαριστεί και εύχεται καλό καλοκαίρι!

Μετά από σχεδόν ένα μήνα μαθημάτων κολύμβησης από το αντίστοιχο τμήμα του Λεύκιππου Ξάνθης , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς γ...


Μετά από σχεδόν ένα μήνα μαθημάτων κολύμβησης από το αντίστοιχο τμήμα του Λεύκιππου Ξάνθης , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν , τα ίδια τα παιδιά που με τη ζωντάνια τους και τη διάθεση για μάθηση μας έκαναν να αισθανθούμε κι εμείς λίγο παιδιά , τους ακούραστους προπονητές μας για την όλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλο αυτό το διάστημα , τη διοίκηση του ξενοδοχείου Le Chalet κ. Δήμο Τζιώρτζη και Ν. Επιτρόπου για την άψογη συνεργασία τους και τέλος τους υπαλλήλους του Κατερίνα, Αλεξάνδρα, Παναγιώτη για την πολύτιμη βοήθεια και εξυπηρέτηση που μας παρείχαν.
Τέλος θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη για τυχόν λάθη και παραλείψεις μας, επίσης ένα μεγάλο συγνώμη από τα παιδιά και τους γονείς τους που δυστυχώς λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχής αλλά και της περιορισμένης ημερήσιας διάρκειας παραχώρησης της πισίνας δεν μπορέσαμε να τα εντάξουμε στα μαθήματα και να συμμετέχουν στο κολυμβητικό camp.

Καλό καλοκαίρι και ελπίζουμε να σας έχουμε σύντομα ξανά κοντά μας.

Το Δ.Σ. του Λεύκιππου Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια