GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κομοτηνή: Νεαρή κατήγγειλε πως τη βίασε στρατιώτης

Έπειτα από καταγγελία που υποβλήθηκε προφορικά στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων για τον βιασμό μιας νεαρής γυναίκας από στρατιώτη, ο ο...


Έπειτα από καταγγελία που υποβλήθηκε προφορικά στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων για τον βιασμό μιας νεαρής γυναίκας από στρατιώτη, ο οποίος υπηρετεί σε μονάδα της Κομοτηνής, η Αστυνομία και η στρατιωτική δικαιοσύνη διενεργούν παράλληλη έρευνα.
Σύμφωνα με όσα φέρονται να έχουν καταγγελθεί από στρατιώτες που υπηρετούν στο 646 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού στην Ροδόπη, η νεαρή κοπέλα έχει ήδη καταθέσει μήνυση σε βάρος ενός στρατιώτη ο οποίος είναι στρατευμένος στον 21ο Λόχο Μηχανικού και φέρεται να την εξανάγκασε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη παρά την θέλησή της.

Όταν συνέβη το περιστατικό, ο φερόμενος ως δράστης βρισκόταν σε άδεια και για τον λόγο αυτό η υπόθεση ερευνάται και από την Ασφάλεια Κομοτηνής.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν η καταγγελία έχει υποβληθεί και στις στρατιωτικές αρχές. Σε αυτήν την περίπτωση, ο στρατιώτης θα κληθεί και από τον εισαγγελέα του Στρατοδικείου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια