GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μαϊάμι: Εντοπίστηκε νεκρός ο ομογενής φοιτητής από την κατάρρευση της πολυκατοικίας

Νεκρός εντοπίστηκε ο 21χρονος ομογενής Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος, μέσα στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στο Μαϊάμι.


Νεκρός εντοπίστηκε ο 21χρονος ομογενής Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος, μέσα στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στο Μαϊάμι.
Ο νεαρός Έλληνας ήταν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Νάσβιλ στην πολιτεία του Τενεσί. Η καταγωγή του ήταν από τη Θεσσαλονίκη και την Ξάνθη, και είχε επισκεφτεί το Μαϊάμι για διακοπές όπου διέμενε στη μοιραία πολυκατοικία, φιλοξενούμενος του νονού του.

“Ο γιος μου ήταν ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω και το καλύτερο μέρος της μέρας μου. Είχε τόσα σχέδια για το μέλλον”, είπε η μητέρα του, Τίνα Γιαννιτσοπούλου, όπως αναφέρει το NBCnews. “Είμαι τόσο περήφανη για σένα Ανδρέα, ευχαριστώ που ήσουν το καλύτερο αγόρι του κόσμου”, είπε με δάκρυα στα μάτια.

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την ξαφνική κατάρρευση πολυκατοικίας μπροστά στη θάλασσα στη Φλόριντα, ο απολογισμός έφτασε τους 19 νεκρούς, συμπεριλαμβανομένων δύο παιδιών, ενώ πάνω από 140 άνθρωποι αγνοούνται ακόμη και η ελπίδα πως θα βρεθούν επιζήσαντες αργοσβήνει κάθε ώρα και κάθε ημέρα που περνάει.

Υπενθυμίζεται ότι το δωδεκαώροφο κτίριο, τμήμα των λεγόμενων Champlain Towers, κατέρρευσε μέσα σ’ ένα σύννεφο σκόνης την περασμένη Πέμπτη γύρω στη 01:20. Επρόκειτο για μια από τις χειρότερες αστικές καταστροφές στην ιστορία των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια