GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μαρία Πολυμέρου: Ευχαριστεί Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο για Θάσο, καταγγέλλει Περιφερειάρχη Μέτιο για αδιαφορία!

«Ως Περιφερειακή Σύμβουλος της Π.Ε. Θάσου θέλω να συγχαρώ αλλά και να ευχαριστήσω τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Καβάλας κ. Νίκου Π...


«Ως Περιφερειακή Σύμβουλος της Π.Ε. Θάσου θέλω να συγχαρώ αλλά και να ευχαριστήσω τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Καβάλας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλο για τα δύο σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα που δρομολόγησε και ανακοίνωσε.
Δεν πρέπει να παραβλέψουμε και την άμεση παρέμβαση των μηχανημάτων του Ελληνικού Στρατού, υπό την παρέμβαση του Υπουργού ΕΘ.Α., προκειμένου για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών αμέσως μετά τις πλημμύρες του Νοεμβρίου του 2019.

Η παρέμβαση του Υπουργού είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς εάν εξαιρέσουμε την δέσμη έργων, η οποία δρομολογήθηκε από τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θόδωρο Μαρκόπουλο με τα χρήματα που εξασφαλίσθηκαν μετά τις πυρκαγιές που είχαν πλήξει την Θάσο τον Σεπτέμβριο του 2016 και υλοποιούνται μέχρι πρόσφατα, στο νησί μας δεν έχει δρομολογηθεί κανένα  έργο ούτε από την Περιφέρεια κεντρικά, ούτε από την Π.Ε. Καβάλας, στο τεχνικό πρόγραμμα της οποίας θα έπρεπε να περιλαμβάνονται και τα έργα που αφορούν την Π.Ε. Θάσου.

Δυστυχώς σε μία εποχή που το νησί μας προσπαθεί να ανακάμψει μετά την πανδημία είμαστε υποχρεωμένοι να στηλιτεύουμε το έλλειμμα που επιδεικνύει η διοίκηση της Περιφέρειας απέναντι στην Θάσο, στους πολίτες της και στην επιζητούμενη ασφάλεια, ξεπερνώντας αντιλήψεις σαν αυτή του κ. Περιφερειάρχη ότι ‘τελικά οι ζημιές στην Θάσο δεν είναι μεγάλες’.»

Δεν υπάρχουν σχόλια