GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δημοσκόπηση Alco-Δικαίωση Κυριάκου: «Ναι» στις απαγορεύσεις στους ανεμβολίαστους λέει το 54% -Δεν διχάζουν την κοινωνία!

Θετική στις απαγορεύσεις για τους ανεμβολίαστους είναι η πλειονότητα των ερωτηθέντων της νέας δημοσκόπησης της Alco, που παρουσιάστηκε στο κ...


Θετική στις απαγορεύσεις για τους ανεμβολίαστους είναι η πλειονότητα των ερωτηθέντων της νέας δημοσκόπησης της Alco, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε τότε ένα σαφές μήνυμα: Οι εμβολιασμένοι θα επανέλθουν σταδιακά στην κανονικότητα τους και θα αποκτήσουν πίσω τη ζωή τους.

Πάνω από ένας στους δύο, δηλαδή σε ποσοστό 54%, οι ερωτηθέντες της δημοσκόπησης πιστεύουν ότι οι απαγορεύσεις για όσους δεν είναι εμβολιασμένοι, είναι απαραίτητες για την προστασία της δημόσιας υγείας.


Το ποσοστό που πιστεύουν ότι συνιστούν αδικαιολόγητο διχασμό της κοινωνίας ανέρχεται σε 39%.


Αυτό το 15% αποτυπώνει μια τάση στην κοινωνία, η οποία σε μεγάλο βαθμό έχει προχωρήσει στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού και θεωρεί πως μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βγει η χώρα από τη δύσκολη στενωπό που έχει μπει λόγω της πανδημίας. Επίσης, δείχνει και μια τάση συμφωνίας για πιο σκληρή αντιμετώπιση των ανθρώπων που δεν θέλουν να εμβολιαστούν, αμφισβητώντας τις εισηγήσεις των ειδικών.

Υπενθυμίζεται ότι, πριν περίπου μια εβδομάδα ο πρωθυπουργός είχε καταστήσει μονόδρομο την υιοθέτηση ενός αυστηρού πλαισίου για τη διασφάλιση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής, λόγω της νέας αύξησης των κρουσμάτων και την απειλή της μετάλλαξης Δέλτα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε τότε ένα σαφές μήνυμα: Οι εμβολιασμένοι θα επανέλθουν σταδιακά στην κανονικότητα τους και θα αποκτήσουν πίσω τη ζωή τους. Οι ανεμβολίαστοι θα μείνουν υπό περιορισμούς διότι η «η χώρα δεν θα ξανακλείσει από τη στάση ορισμένων», όπως σημείωσε.




Δεν υπάρχουν σχόλια