GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πρόεδρος ΔΕΥΑ Νέστου Σ. Μιχαηλίδης: Επιδικάστηκαν 600.000 ευρώ σε βάρος της ΔΕΥΑΞ για τις Πηγές Παραδείσου!

ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ «ΒΟΥΛΑ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΣΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΜΕ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ


ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ «ΒΟΥΛΑ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΣΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΜΕ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
Με τίτλο "Οι Πηγές του Παραδείσου και με τη "βούλα" στο Δήμο Νέστου, ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης, πανηγυρίζει για δικαστική δικαίωση και επιδίκαση ποσού 600.000 ευρώ σε βάρος της ΔΕΥΑΞ!

Αναλυτικότερα:
Μια μεγάλη δικαστική νίκη πέτυχε ο Δήμος Νέστου για την διαχείριση των Πηγών Παραδείσου και με αίτημά του έγινε και επίσημα διαχειριστής των Πηγών Παραδείσου σύμφωνα με συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Νέστου Σάββα  Μιχαηλίδης σε ΜΜΕ της Καβάλας.

Οι Πηγές Παραδείσου που οι οποίες ανήκουν στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Νέστου, υδροδοτούν την περιοχή, αλλά και βιομηχανικές όπως τα πετρέλαια, τα λιπάσματα αλλά και το αεροδρόμιο τόνισε ο κύριος  Σάββας Μιχαηλίδης μιλώντας μάλιστα και για δικστική δικαίωση!

«Ήταν υποχρεωμένος ο Δήμος Νέστου να κατοχυρώσει το δικαίωμά του. Έγινε προσπάθεια μη εφαρμογής της σύμβασης με τη ΔΕΥΑ Ξάνθης η οποία διεκδίκησε τη διαχείριση των πηγών», δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης 

Πλέον δεν τίθεται θέμα διαχειριστή και με τις νομικές συμβουλές του Χρυσοστόμου και του Νίκου Βελάκη επιδικάστηκαν 600.000 ευρώ υπέρ της  ΔΕΥΑ Νέστου κατέληξε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια