GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απάνθρωπο! Με 40 βαθμούς και τη κάλυψη Γαλανόπουλου, βάλανε δυο καθαρίστριες σε γερανό...να καθαρίσουν τα τζάμια στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης

Εξέθεσαν τον Πρωθυπουργό με την απανθρωπιά τους, χωρίς λόγο!  Ντροπή σας Δήμαρχε Τσέπελη!


Εξέθεσαν τον Πρωθυπουργό με την απανθρωπιά τους, χωρίς λόγο!  Ντροπή σας Δήμαρχε Τσέπελη!

Απίστευτο απάνθρωπο και ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Με 40 βαθμούς θερμοκρασία περνώντας από το κτίριο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, πολίτες είδανε εντελώς απάνθρωπα σε γερανό του Δήμου Ξανθης, δυο καθαρίστριες, να καθαρίζουν τα...τζάμια του κτιρίου εν όψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού!

Κι όλα αυτά υπό την απόλυτη κάλυψη του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Ξάνθης και θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Δημήτρη Γαλανόπουλου που ενώ έχει γραφείο του ακριβώς απέναντι στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης,. ανέχτηκε την ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ και παράνομη συμπεριφορά του αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη!!! 

Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο πριν λίγη ώρα...ώρα!!!  Την ώρα που οι δυο καθαρίστριες καθαρίζουν τα τζάμια.΄

Επαναλαμβάνουμε. Κύριε Γαλανόπουλε, αυτό γίνεται αυτήν τη στιγμή είναι ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ και ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Με 40 βαθμούς να βάζετε δυο καθαρίστριες την τελευταία στιγμή να καθαρίζουν τις τζαμαρίες του κτηρίου....Ντροπή σας . 

( σ.σ. Φυσικά με τον τρόπο αυτό εξέθεσαν και  τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που στις 7 παρά σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμά του, θα ε)πισκεφθεί το συγκεκριμένο κτίριο όπου εδρεύει  στο εργαστήριο πολυμέσων Xanthi TechLab

 

Δεν υπάρχουν σχόλια