GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



4 Λέξεις κύριε Πρωθυπουργέ με αφορμή τη σημερινή επίσκεψή σας στη Ξάνθη! Διαφάνεια... Διαφάνεια... Διαφάνεια... Διαφάνεια!

Στη Ξάνθη σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ποιο είναι το καθαρό μήνυμα όλων όσων πίστεψαν και πιστεύουν ότι «θ’ αλλάξει τα πράγματ...


Στη Ξάνθη σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ποιο είναι το καθαρό μήνυμα όλων όσων πίστεψαν και πιστεύουν ότι «θ’ αλλάξει τα πράγματα» θα βάλει τέλος στη μπόχα και στη διαφθορά!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι ξέρει να κάνει ρήξεις χωρίς να λογαριάζει τα πολιτικό κόστος κι είμαστε σίγουροι ότι θα επιβάλει στους ελεγκτικούς μηχανισμούς να ελέγξουν όλες τις περιπτώσεις στις οποίες καταγγέλλοντες λαμογιές κι έχουν δοθεί σε κολλητούς και ημετέρους με απευθείας αναθέσεις - «δουλειές» χιλιάδων ευρώ!

Την Ξάνθη επισκέπτεται σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης –αλλά και τη Δράμα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 1η Ιουλίου του 2021 το πρωί την Δράμα και το μεσημέρι στη Ξάνθη.

Ο πρωθυπουργός της χώρας το πρωί θα παραβρεθεί στον εορτασμό των Ελευθερίων της Δράμας, μαζί με την Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας την κα. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. Θα παραβρεθεί στην Δοξολογία και στην κατάθεση στεφάνων, δεν θα μείνει όμως για το επίσημο γεύμα.

Ιστορικά ίσως είναι η πρώτη φορά που και ο πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα παραβρεθούν στον εορτασμό των Ελευθερίων της Δράμας .

Θυμίζουμε ότι φέτος η πόλη της Δράμας γιορτάζει τα 108 χρόνια ελευθερίας της. Η 1η Ιουλίου 1913, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους σταθμούς της νεότερης ιστορίας της μαρτυρικής Δράμας. Είναι η μέρα κατά την οποία ο Δραμινός λαός απέκτησε την ελευθερία του αποτάσσοντας το διπλό ζυγό της σκλαβιάς, τον τουρκικό και τον βουλγαρικό».

Ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται στη Ξάνθη σήμερα Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι . Θα επισκεφτεί πρώτα το 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης όπου θα γίνει και μια εκδήλωση για την εκκίνηση εργασιών για την παροχή φυσικού αερίου στην πόλη της Ξάνθης

Στην συνεχεία αναμένεται να επισκεφτεί το Xanthi TechLab που στεγάζεται στο κέντρο πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης (απέναντι από τα κτήριο της Π.Ε Ξάνθης)και είναι ένα εργαστήριο πολυμέσων και χώρος συνάντησης νέων ανθρώπων που θέλουν να μάθουν και να χρησιμοποιήσουν νέες τεχνολογίες και θα έχει συνομιλίες με νέους ανθρώπους και ενδεχομένως θα επισκεφθεί και  τον Όμιλο Πλαστικά Θράκης .

Στα πλαίσια της επίσκεψής του θα πραγματοποιήσει επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων, θα συζητήσει τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή μας και θα αναφερθεί φυσικά τόσο στην επιτάχυνση των εμβολισμών στο Νομό Ξάνθης όσο και στην ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης μετά τις έντονες φήμες και τις καταγγελίες των Νοσοκομειακών Γιατρών και του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μετατραπεί σε κέντρο υγείας!!!!

 ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΕ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει σήμερα επίσκεψη στη Δράμα και την Ξάνθη.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο απελευθέρωσης της Δράμας, ο Πρωθυπουργός θα παρακολουθήσει, στις 10:30, τη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου της πόλης.

Στις 12:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το αστρονομικό παρατηρητήριο και εργαστήριο φυσικής που έχει δημιουργηθεί στο γυμνάσιο του χωριού Νικηφόρος, ενώ θα μεταβεί και σε παραγωγικές μονάδες του πρωτογενούς τομέα.

Στην Ξάνθη, στις 18:00 ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το εργαστήριο πολυμέσων Xanthi TechLab.

Στις 19:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην εκδήλωση της ΔΕΔΑ για την επέκταση της διανομής φυσικού αερίου στις πρωτεύουσες των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

4 Λέξεις κύριε Πρωθυπουργέ!

Διαφάνεια... Διαφάνεια... Διαφάνεια... Διαφάνεια!


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι ξέρει να κάνει ρήξεις χωρίς να λογαριάζει τα πολιτικό κόστος κι είμαστε σίγουροι ότι θα επιβάλει στους ελεγκτικούς μηχανισμούς να ελέγξουν όλες τις περιπτώσεις στις οποίες καταγγέλλοντες λαμογιές κι έχουν δοθεί σε κολλητούς και ημετέρους με απευθείας αναθέσει- «δουλειές» χιλιάδων ευρώ!  Και μάλιστα εν καιρώ πανδημίας!

-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ... .ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.... ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ...ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!


Γιατί ειδικά εδώ στη Ξάνθη και στο Δήμο Τσέπελη, η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια