GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δικαίωση Χασάν Ογλού Φερτούν απο το ΣτΕ, επανέρχεται στη θέη του δημοτικού συμβούλου απο 1/9/2021

Χιλιάδες ευρώ ξοδεύτηκαν σε μεγαλοδικηγόρους και δικαστήρια μέχρι την τελική "δικαίωση" του Χασάν Ογλού Φερτούν από τον Σεπτέμβριο...


Χιλιάδες ευρώ ξοδεύτηκαν σε μεγαλοδικηγόρους και δικαστήρια μέχρι την τελική "δικαίωση" του Χασάν Ογλού Φερτούν από τον Σεπτέμβριο 2019 μέχρι σήμερα, προκειμένου...λευκός και αμόλυντος να επανέρθει στα καθήκοντα του δημοτικού συμβούλου Ξάνθης, έτοιμος να αναλάβει εκ νέου τα ανδραγαθήματα των περασμένων...ετών και με τη βούλα πλέον της Δικαιοσύνης!
Δικαίωση Χασάν Ογλού Φερτούν που επανέρχεται στη θέση του δημοτικού συμβούλου Ξάνθης από 1/9/2021 κανονικά και αναλαμβάνει στη συνέχεια καθήκοντα αντιδημάρχου όπως του είχε υποσχεθεί ο δήμαρχος Τσέπελης αμέσως μετά τις εκλογές του 2019 προκειμένου να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη Δημαρχόπουλου με την οποία εκλέχτηκε.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το ΣτΕ έκανε  δεκτή την αίτηση ακύρωσης των  αποφάσεων της Αποκεντρωμένης που είχε καταθέσει ο Χασάν Ογλού Φερτούν, απόφαση που φέρνει σε δεινή θέση τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Μακεδονίας-Θράκης κ.Σάββα Ιωάννη, εναντίον του οποίου οι δικηγόροι του Χασάν Ογλού Φερτούν έχουν καταθέσει και αγωγή.

Σημειώνεται οτι για να φτάσει στην απόφαση αυτή το ΣτΕ, μεσολάβησε η απόφαση του Αρείου Πάγου να θέσει στο αρχείο την τελεσίδικη καταδίκη του Χασάν Ογλού Φερτούν απο το Εφετείο Θράκης με ποινή φυλάκισης  6 μηνών για εξαγορά εκλογέων, λόγω... παραγραφής της υπόθεσης, που δημιουργεί μείζονα ερωτήματα για την καθυστέρηση της δίκης του.

Η παραγραφή της συγκεκριμένης τελεσίδικης καταδίκης λοιπόν, επαναφέρει τον Χασάν Ογλού Φερτούν και πάλι στα Αυτοδιοικητικά πράγματα. και με...δικαστική βούλα!!!! Καθαρό, άσπιλο και...αμόλυντο!!!

Ο Χασάν Ογλού Φερτούν επανέρχεται κανονικά στα καθήκοντά του από  1/9/2021  αφού εκτίει ποινή αργίας 4 μηνών με άλλες αποφάσεις της Αποκεντρωμένης. Έτοιμος για νέους....αγώνες για το καλό πάντα του Δήμου....!

Σημειώνεται επίσης οτι  οι δικαστικές δαπάνες μέχρι να φτάσει στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα ο Χασαν Ογλού Φερτούν και τα δικαστήρια που έκανε από τον Οκτώβριο του  2019 που δικάστηκε με μεγάλη καθυστέρηση από το Εφετείο Θράκης στην υπόθεσή του, στοίχησαν... χιλιάδες ευρώ!!! (Εφετείο, Άρειος Πάγος, ΣτΕ κλπ).

Γεγονός που δημιουργεί επίσης πάμπολλα ερωτηματικά για την πηγή των χρημάτων....

Δικηγόροι του Χασάν Ογλού Φερτούν στις παραπάνω υποθέσεις ήταν οι Θωμάς Ξανθόπουλος, δικηγόρος Ξάνθης, Διονύσιος Φιλίππου, καθηγητής του ΔΠΘ και Ανδρέας Μαρκόπουλος, δικηγόρος Αθηνών, που έχουν και την γνωστή δικηγορική εταιρεία με έδρα την Αντίπαρο.

Η απόφαση αναμένεται να καθαρογραφεί τις επόμενες μέρες.

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Μετά την δικαίωση του Χασάν Ογλού Φερτούν στην οποία συνέδραμε φυσικά με όλα τα μέσα και ο Δήμαρχος Τσέπελης, αυξάνεται αισθητά ο αριθμός δημοτικών συμβούλων της δημοτικής αρχής.

Συγκεκριμένα τους υπάρχοντες ήδη εκλεγέντες 10 δημοτικούς συμβούλους, η προσθήκη των τριών ανεξαρτητοποιηθέντων Χασάν Ογλού Φερτούν, Γουναρίδη Στέλιου και Στέφανου Ιγιαννίδη αυξάνει τον αριθμό στους 13, συν τους 5 του Παπαχρόνη, αγγίζοντας τον αριθμό 18. 

Δεν υπάρχουν σχόλια