GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έβρος: Σώθηκε 16χρονη κοπέλα που ήταν θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης

Μία δύσκολη υπόθεση διαχειρίστηκαν οι τοπικές αρχές της Αλεξανδρούπολης τις τελευταίες ημέρες η οποία είχε στο επίκεντρο της μία 16χρονη κοπ...


Μία δύσκολη υπόθεση διαχειρίστηκαν οι τοπικές αρχές της Αλεξανδρούπολης τις τελευταίες ημέρες η οποία είχε στο επίκεντρο της μία 16χρονη κοπέλα βουλγαρικής καταγωγής, που ήταν θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης πιθανότατα από τη μητέρα της και άτομα του στενού περιβάλλοντός της.
Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα και τουλάχιστον ένας άνδρας ακόμη, εξέδιδαν το ανήλικο κορίτσι, το οποίο πριν από δύο μήνες περίπου είχε φέρει στον κόσμο και ένα κοριτσάκι!

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά από μία τυχαία συνάντηση της κοπέλας με τον συντάκτη του παρόντος. Τα ξημερώματα της Δευτέρας 12/07 η κοπέλα περιπλανιόταν στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης ούσα σε απόγνωση. Η κοπέλα είχε υποστηρίξει ότι ήταν Βουλγάρα και ότι ήταν θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τον σύζυγό της, από τον οποίο είχε καταφέρει να διαφύγει μη έχοντας πάνω της κανένα έγγραφο ταυτότητας (αργότερα, βέβαια, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης προέκυψε ότι η ιστορία ήταν κάπως διαφορετική, αλλά σε κάθε περίπτωση η ανήλικη ήταν θύμα σοβαρής κακοποίησης).

Η ίδια δεν επιθυμούσε να απευθυνθεί στην Αστυνομία, παρόλα αυτά φυσικά η Αστυνομία ενημερώθηκε και η υπόθεση πήρε το δρόμο της.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «R» η κοπέλα πλέον είναι ασφαλής μαζί με το μωρό της μερίμνη των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών αλλά και τη συνεργεία του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Φυσικά έγιναν και συλλήψεις προσώπων και πλέον η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης τόσο για την τιμωρία των εκμεταλλευτών της 16χρονης, όσο όμως και για την φροντίδα της ίδιας και του δύο μηνών βρέφους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια