GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τουρισμός για όλους: Παράταση μέχρι και τη Δευτέρα 12 Ιουλίου για τις αιτήσεις

Ολιγοήμερη διορία ανακοίνωσε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκ η

Ολιγοήμερη διορία ανακοίνωσε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία ΖαχαράκηΠαράταση μέχρι και τη Δευτέρα 12 Ιουλίου στην υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» έδωσε το υπουργείο Τουρισμού, σύμφωνα με την υφυπουργό, Σοφία Ζαχαράκη.

  Όπως ανακοίνωσε η κ. Ζαχαράκη, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αιτήσεις για το πρόγραμμα το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα, στις 10, 11 και 12 Ιουλίου, και μάλιστα ανεξαρτήτως του αριθμού του ΑΦΜ τους.

  Υπενθυμίζεται ότι εχθές ήταν η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων από πολίτες των οποίων το ΑΦΜ λήγει σε 8 ή 9.

  Η κ. Ζαχαράκη ανέφερε ότι ήδη έχουν γίνει πάνω από 200.000 αιτήσεις, ενώ η παράταση αφορά επιπλέον 50.000 voucher.

  «Ήδη έχουμε 368.000 voucher από πέρσι, είχαν χρησιμοποιηθεί περίπου 40.000, έχουν μείνει 320.000 συν τα φετινά, μπορούμε να φθάσουμε φέτος σε περισσότερους από 700.000 ωφελούμενους του προγράμματος», σημείωσε, προσθέτοντας ότι «πέρσι ήταν τέσσερις ημέρες, φέτος μπορούν αν είναι και δύο ή τρεις. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε το πρόγραμμα για τους ωφελούμενους».

  Υπογράμμισε, επίσης ότι «τα παλιά voucher τα χρησιμοποιούμε μέχρι 31 Δεκεμβρίου, ενώ με την εκκαθάριση των αιτήσεων γύρω στις 5 με 6 Αυγούστου θα ξεκινήσουν να δίνονται τα καινούργια».

Δεν υπάρχουν σχόλια