GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ξάνθη: Το Xanthi Techlab βραβεύτηκε στην κατηγορία “Bravo In Action and Covid19”

Σε μια ξεχωριστή τελετή που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, το Xanthi Techlab του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, βραβεύτηκε στο πλαίσιο των ...


Σε μια ξεχωριστή τελετή που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, το Xanthi Techlab του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, βραβεύτηκε στο πλαίσιο των Bravo Sustainable Dialogue & Awards στην κατηγορία Bravo In Action & Covid19, για την πρωτοβουλία “To Χanthi TechLab συμβάλλει στην Ενημέρωση & Αντιμετώπιση του Covid-19 με συνέργειες”.
Με την αμέριστη υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. συνεχίζοντας τις καινοτόμες δράσεις την περασμένη χρονιά το Χanthi TechLab πραγματοποίησε περισσότερες από 140 δράσεις με το μεγαλύτερο μέρος να αφορά την ενημέρωση για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι δράσεις κινήθηκαν σε δύο πυλώνες στη χρήση των 3d εκτυπωτών για την εκτύπωση ιατρικών προσωπίδων και τη δωρεά τους σε ιατρικό προσωπικό, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα TechLabs και τη Covid-19 Response Greece. O 2oς πυλώνας επικεντρώθηκε στην ενημέρωση του κοινού για την αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης, των ψευδών ειδήσεων, αλλά και τη διαχείριση κρίσεων. Σε συνεργασία με το Digital Communication Network S.E. Hub Thessaloniki, American College Thessaloniki, The Mindspark, Eduact, το Journalists about Journalism, το Cutingedge Cyprus και άλλους φορείς από την υπόλοιπη Ελλάδα, συμμετείχε και φέτος στον κοινωνικό διάλογο για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Αποδεικνύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη συνεισφορά του στο τοπικό οικοσύστημα και στην αντιμετώπιση του Covid-19. Το βραβείο παρέλαβε ο υπεύθυνος του Xanthi TechLab Δημήτρης Γιαννακούδης.

‘’Ο θεσμός BRAVO 2021, αποτελεί έναν θεσμό κοινωνικού διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, που αναπτύσσεται σε εθνικό επίπεδο, με βάση τις πρωτοβουλίες που υλοποιούνται από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών. Μέσω των 250 πρωτοβουλιών και των 35.000 ενεργών πολιτών που συμμετέχουν στο θεσμό BRAVO αναπτύσσεται μια ευρύτερη ενημέρωση και αφύπνιση της ελληνικής κοινωνίας καθώς και ένα δίκτυο ανταλλαγής γνώσης και εμπειριών από τους Οργανισμούς αυτούς, που συμβάλλουν στη δημιουργία της ΕΛΛΑΔΑΣ του ΑΥΡΙΟ.’’ δήλωσε ο κος Γιαννακούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια