GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σιατραβάνης: «Κοιτάξαμε στα μάτια τον Παναιτωλικό»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Σάββας Σιατραβάνης, και μίλησε για την άνοδο που...


Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Σάββας Σιατραβάνης,
και μίλησε για την άνοδο που δεν ήρθε στα μπαράζ, τη δουλειά που γίνεται στην Θρακιώτικη ομάδα αλλά και τον Ηρακλή που έχει περάσει και έχει ζήσει ωραίες στιγμές.
Μεταξύ άλλων όσα είπε:
Για την Ξάνθη: «Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε την άνοδο. Γίνεται μια σοβαρή δουλειά στην Ξάνθη, δουλεύουν άτομα καθημερινά για να μην μας λείψει τίποτα. Η δουλειά θα συνεχιστεί και του χρόνου, οι άνθρωποί της θέλουν να την δουν ψηλά. Χάσαμε έδαφος στην αρχή, με την έλευση του κ.Τεννέ η ομάδα έστρωσε και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις. Φτάσαμε μια ανάσα από το να ανέβουμε απευθείας, πήγαμε στα μπαράζ το πιστέψαμε και κοιτάξαμε στα μάτια μεγαλύτερης κατηγορίας όπως ο Παναιτωλικός και φτάσαμε μέχρι το 82’ να έχουμε στα χέρια μας την άνοδο».

Για τον Ηρακλή: «Δυστυχώς δεν υπάρχει Ηρακλής. Κάπως πρέπει να βοηθηθεί η ομάδα, στεναχωριόμαστε όσοι έχουμε παίξει στην ομάδα και βλέπουμε αυτή την κατάσταση. Εζησα ωραία στιγμές στον Ηρακλή και δεν μπορώ να καταλάβω πως κατάφεραν και τα διέλυσαν όλα. Ο Ηρακλής είναι πολύ αδικημένη ομάδα. Στην Ελλάδα με το έτσι θέλω ανεβάζουν και ρίχνουν ομάδες. Δείτε τι έγινε με τη Ξάνθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια