GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η επίσημη ενημέρωση του υπ. Υγείας για τους τραυματίες από την επίθεση με βιτριόλι στους Μητροπολίτες

Η κατάσταση της υγείας τους δεν κρίνεται ανησυχητική και τέθηκαν σε ιατρική παρακολούθηση


Η κατάσταση της υγείας τους δεν κρίνεται ανησυχητική και τέθηκαν σε ιατρική παρακολούθηση
Ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας των Μητροπολιτών που δέχθηκαν επίθεση με βιτριόλι από ιερέα, κατά τη συνεδρίαση του Συνοδικού Δικαστηρίου στη Μονή Πετράκη, έδωσε το υπουργείο Υγείας αργά χθες το βράδυ της Τετάρτης.

Πιο αναλυτικά:

“Στο ΓΝΑ «Λαϊκό» διακομίστηκαν νωρίτερα απόψε από τη Μονή Πετράκη, με μέριμνα του ΕΚΑΒ, 6 Μητροπολίτες και ο Γραμματέας των Συνοδικών Δικαστηρίων.

Αυτή την ώρα έχουν διακομιστεί στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» οι Μητροπολίτες Κηφισιάς, Γουμένισσας, Κονίτσης και Κασσανδρείας για οφθαλμολογική παρακολούθηση.

Στην Πλαστική Χειρουργική του ΚΑΤ έχουν διακομιστεί οι Μητροπολίτες Γλυφάδας και Ζακύνθου και ο Γραμματέας των Συνοδικών Δικαστηρίων.

Η κατάσταση της υγείας τους δεν κρίνεται ανησυχητική και τέθηκαν σε ιατρική παρακολούθηση.

Ο Μητροπολίτης Άρτας που μετέβη με ίδιον μέσο στο ΚΑΤ έχει λάβει εξιτήριο”.

Η επίθεση με βιτριόλι πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα της Τετάρτης (23/6) στη Μονή Πετράκη στο Κολωνάκι, με επτά Μητροπολίτες να έχουν διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια συνοδικού δικαστηρίου, στο οποίο κρινόταν ένας ιερέας, ο οποίος και ιερέας έριξε το καυστικό υγρό στους Μητροπολίτες που ήταν μετείχαν στο δικαστήριο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Οι επτά μητροπολίτες που έχουν τραυματιστεί μεταφέρθηκαν άμεσα στο Λαϊκό για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο δράστης συνελήφθη από τη φρουρά της Μονής Πετράκη στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Τραυματίες είναι οι Μητροπολίτες Κηφισιάς, Γλυφάδας, Δρυϊνουπόλεως, Άρτης, Κασσανδρείας, Γουμενίσσης και Ζακύνθου, ενώ δύο εξ αυτών έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια