GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ» ΤΑ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

Από την Πέμπτη το πρωί τέλος καλό, όλα καλά… γιατί μετά από 2-3 μήνες και πλέον, επιτέλους ξαναλειτουργούν κανονικά με νερό τα δυο σιντριβάν...


Από την Πέμπτη το πρωί τέλος καλό, όλα καλά… γιατί μετά από 2-3 μήνες και πλέον, επιτέλους ξαναλειτουργούν κανονικά με νερό τα δυο σιντριβάνια της πλατείας.
Χαιρετάμε την… επαναλειτουργία τους, γιατί εκτός των άλλων, δεν είναι δυνατόν σε μια τουριστική μάλιστα περίοδο που περιμένουμε και κόσμο, να μην λειτουργούν τα σιντριβάνια  της πλατείας και μάλιστα με θερμοκρασίες 37 και 38 βαθμούς Κελσίου. Το μοναδικό λοιπόν ερώτημά μας, στους αρμόδιους Αντιδημάρχους και Πρόεδρο ΔΕΥΑΞ!

Γιατί θα έπρεπε να «ξεσηκωθεί» ο κόσμος και να διαμαρτυρηθεί και φυσικά να γίνει πρωτοσέλιδο το θέμα στο «Μαχητή» - αλλά και στην «Αδέσμευτη»- ώστε να κινητοποιηθούν και οι υψηλόμισθοι αντιδήμαρχοι αλλά και οι υπηρεσίες!

Τόσο μα τόσο δύσκολο είναι να καθαρίσουν και να βάλουν σε λειτουργία τα σιντριβάνια της πλατείας…!

Είπε ο Σάββας Μελισσόπουλος ότι «εδώ και 21 μήνες, ούτε μια βίδα δεν έβαλε ο Δήμαρχος Τσέπελης για κάποιοι έργο…»!

-Βίδα ναι… αλλά τα «σιντριβάνια» και οι πολίτες τις  του «φταίνε»; Να την πληρώνουνε με αδιαφορία το έγκλημα ότι τη δεύτερη Κυριακή είτε απείχαν από τις κάλπες, είτε δεν το περίμεναν…να την «πληρώνουνε»;

Δεν υπάρχουν σχόλια