GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δείτε πότε κλείνουν τα σχολεία για καλοκαίρι – Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος προκειμένου να κλείσουν τα σχολεία για καλοκαίρι.


Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος προκειμένου να κλείσουν τα σχολεία για καλοκαίρι.
Η φετινή σχολική χρονιά ήταν περιπετειώδης για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικό προσωπικό καθώς η εκπαίδευση μέσω τηλεκπαίδευσης και την απουσία από τις σχολικές αίθουσες για τουλάχιστον έξι μήνες προκάλεσε «πονοκέφαλο» στο Υπουργείο Παιδείας.

Παρά τις πρακτικές δυσκολίες, καθώς ήταν η πρώτη φορά που στη χώρα μας λειτούργησε το εν λόγω μοντέλο, τελικώς τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά και τα παιδιά έκαναν κανονικά τα μαθήματά τους.

Πλέον, η σχολική χρονιά οδεύει στο τέλος της και οι μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Έτσι σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας τα Δημοτικά σχολεία θα κλείσουν στις 25 Ιουνίου ενώ τα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα κλείσουν στις 11 Ιουνίου.

Στις 2 Ιουνίου θα ολοκληρώσουν τα μαθήματα οι μαθητές της Γ’ τάξης του Λυκείου προκειμένου να προετοιμαστούν για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, σύμφωνα με τροποποιητική απόφαση που υπέγραψε η υφυπουργός παιδείας, Ζέττα Μακρή.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας, προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσει φέτος δεν θα διεξαχθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια