GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καβάλα: Επίσκεψη εκπροσώπων τουριστικών πρακτορείων από την Κύπρο και την Αθήνα

Εκπρόσωποι τουριστικών πρακτορείων και φορέων της Κύπρου και της Αθήνας, επισκέφθηκαν την Καβάλα στο πλαίσιο των ενεργειών τουριστικής προβο...


Εκπρόσωποι τουριστικών πρακτορείων και φορέων της Κύπρου και της Αθήνας, επισκέφθηκαν την Καβάλα στο πλαίσιο των ενεργειών τουριστικής προβολής του δήμου.
Τις κυρίες Έλενα Ντάνου, Ευαγγελία Παπαδημητρίου και Μαριάνθη Καπαράκη υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο πρόεδρος της “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ” Παναγιώτης Αγγελίδης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Καβάλας, Κωνσταντίνος Πεφάνης.

Εξετάστηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας με στόχο το άνοιγμα των τουριστικών αγορών της Κύπρου και του Ισραήλ, καθώς και η διοργάνωση θεματικών ταξιδιών.

Οι τουριστικοί πράκτορες ξεναγήθηκαν στα αξιοθέατα της πόλης και της περιοχής, στα μουσεία, στο Ξενοδοχείο Ιμαρέτ, στη συνοικία της Παναγίας και στο Φρούριο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Ξενοδόχων Καβάλας, προκειμένου να εξεταστούν οι δυνατότητες συνεργασίας και η δημιουργία τουριστικών πακέτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια