GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τα γυναικεία ολόσωμα μαγιό που θα λαχταράς να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι

Το μαγιό είναι για τη γυναίκα ένα πολύ σημαντικό item που τη συνοδεύει για ολόκληρο το καλοκαίρι, της φτιάχνει τη διάθεση και αποτελεί τ...


Το μαγιό είναι για τη γυναίκα ένα πολύ σημαντικό item που τη συνοδεύει για ολόκληρο το καλοκαίρι, της φτιάχνει τη διάθεση και αποτελεί το αγαπημένο της ένδυμα, ακόμη και για το ποτό και τη βόλτα της.

Σήμερα θα δούμε μια σειρά από προτάσεις για τα καλύτερα κομμάτια που θα φορέσεις φέτος στην παραλία και όχι μόνο!

Μια πρώτη κατηγορία αφορά στα γυναικεία ολόσωμα μαγιό, που αποτελούν μια μεγάλη τάση για το καλοκαίρι 2021. Μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές και να καταλήξεις σε αυτό που σε κολακεύει περισσότερο και σου φτιάχνει την ψυχολογία.

Το μαγιό θεωρείται ως το ρούχο που πρέπει να μας κάνει να νιώθουμε άνετα και να το χαιρόμαστε κάθε στιγμή. Βρες αυτό που πραγματικά σου δίνει το τέλειο boost για να βγεις στην παραλία και να καμαρώσεις το υπέροχο κορμί σου, με αγάπη και αυτοπεποίθηση.

Μπορείς να κινηθείς σε κλασικές αλλά και πιο extreme επιλογές όπως ολόσωμα μαγιό στρινγκ ή brazil.

Επίσης μπορείς να βρεις ολόσωμα μαγιό σε μεγάλα μεγέθη, που αγκαλιάζουν το σώμα και σου προσφέρουν τέλειο κράτημα στο στήθος. Βρες αυτό που κολακεύει το δικό σου σωματώτυπο και διάλεξε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία με μονόχρωμα, floral και λεοπάρ prints, καθώς και έντονα και αγαπημένα χρώματα, όπως το φλογερό κόκκινο.

Επισκέψου το αγαπημένο ηλεκτρονικό κατάστημα e-string και επίλεξε τα αγαπημένα σου μαγιό, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και προτάσεις. Επωφελήσου των προσιτών τιμών και απόκτησέ τα όλα με ένα κλικ και άμεση αποστολή στην πόρτα σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια