GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το πιθανότερο να μην λειτουργήσουν φέτος οι κατασκηνώνεις Αβδήρων

Το πιθανότερο να μην λειτουργήσουν το φετινό καλοκαίρι οι κατασκηνώσεις Αβδήρων υπογράμμισε η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθη...

Το πιθανότερο να μην λειτουργήσουν το φετινό καλοκαίρι οι κατασκηνώσεις Αβδήρων υπογράμμισε η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης κ. Ευμορφία Στυλιανίδου, τονίζοντας σε κανάλι της Καβάλας πως, η κεντρική επιτροπή μαθητικών κατασκηνώσεων του Υπουργείου Παιδείας αποφασίζει για την λειτουργία των κατασκηνώσεων και αυτή είναι αρμόδια για να αποστείλει και την σχετική απόφαση, κάτι που δεν έχει γίνει τουλάχιστον μέχρι στιγμής.Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η κ. Στυλιανίδου, μέχρι στιγμής εκτιμά πως δεν θα λειτουργήσει η μαθητική κατασκήνωση στα Άβδηρα Ξάνθης το καλοκαίρι του 2021 και αιτιολόγησε τους λόγους αυτής της εκτίμησής της.

Τέλος η κ. Στυλιανίδου επεσήμανε την δρομολόγηση όλων των απαραίτητων ενεργειών για την φροντίδα του χώρου των κατασκηνώσεων, ακόμη και αν δεν φιλοξενηθούν παιδιά, για την προστασία του από πυρκαγιές ενόψει της θερινής περιόδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια