GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ημερίδα Λαϊκού Πολιτισμού της Θράκης από την Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης

Μετά από την παρατεταμένη αποχή από τα πολιτιστικά δρώμενα και την έλλειψη επαφής που μας επέβαλε η πανδημία, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέσ...


Μετά από την παρατεταμένη αποχή από τα πολιτιστικά δρώμενα και την έλλειψη επαφής που μας επέβαλε η πανδημία, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στη διαδικτυακή ημερίδα που διοργανώνει η ΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 και ώρα 20:00.Η ημερίδα είναι αφιερωμένη στα πιο δυνατά στοιχεία του λαϊκού πολιτισμού της Θράκης, τον χορό και τη μουσική. Κοντά μας θα έχουμε τρεις διακεκριμένους ομιλητές, που θα μας αναπτύξουν επιμέρους θεματικές δίνοντας τροφή για σκέψη και συζήτηση. Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους οι:


    Ιωάννης Πραντσίδης (τ. Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΦΑΑ – ΑΠΘ)
    Χάρης Σαρρής (Διδάκτωρ Εθνομουσικολογίας, Διδάσκων στο ΠΜΣ “Εκτέλεση και Ερμηνεία της Παραδοσιακή Μουσικής” του Πανεπιστημίου Αθηνών)
    Νίκος Αγγούσης (Μουσικός- Μουσικολόγος)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Παρακαλούμε βρείτε παρακάτω τις λεπτομέρειες για τη σύνδεσή σας στην ΗΜΕΡΙΔΑ ΛΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    Σύνδεσμος (Link): https://us02web.zoom.us/j/83344445830?pwd=ZVdCVkh2UGh4cGRDL2ZTcVplbklxZz09
    Meeting ID: 833 4444 5830
    Passcode: 109707

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Κατά την είσοδο σας καταχωρήστε το πλήρες ονοματεπώνυμο, ώστε να είναι ευδιάκριτο τόσο για την είσοδο στην πλατφόρμα από τους διαχειριστές όσο και κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία προβολής, οι συμμετέχοντες θα τίθενται σε σίγαση αυτόματα κατά την είσοδο. Ωστόσο, ενθαρρύνουμε τις ερωτήσεις μετά τις εισηγήσεις. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, εάν έχετε κάποια ερώτηση, δείτε τις παρακάτω επιλογές για να στείλετε την ερώτησή σας στον ομιλητή.

  •     Για να στείλετε την ερώτησή σας κατά τη διάρκεια της ομιλίας από φορητό υπολογιστή ή επιτραπέζιο υπολογιστή: κάντε κλικ στο Chat και στη συνέχεια πληκτρολογήστε την ερώτησή σας στο παράθυρο που εμφανίζεται στα δεξιά.
  •     Για να στείλετε την ερώτησή σας κατά τη διάρκεια της ομιλίας από μια κινητή συσκευή (tablet ή τηλέφωνο): πατήστε στο κουμπί More button μετά πατήστε Chat. Πληκτρολογήστε την ερώτησή σας χρησιμοποιώντας το πλαίσιο στο κάτω μέρος όπου αναγράφεται “Tap here to chat.”
  •     Για να πάρετε τον λόγο χρησιμοποιήσετε το Raise Your Hand (σηκώνω χέρι): κάντε κλικ ή πατήστε στο κουμπί Raise Hand στο κάτω μέρος του παραθύρου Zoom και αυτό θα τοποθετήσει ένα υψωμένο χέρι δίπλα στο όνομά σας στη λίστα των συμμετεχόντων και κατόπιν ο οικοδεσπότης θα σας βγάλει από τη σίγαση, ώστε να μπορείτε να κάνετε την ερώτησή σας.
  •     Η πλατφόρμα θα ανοίξει στις 19:30 για τη σταδιακή προσέλευση των συμμετεχόντων.

Καλή αντάμωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια