GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Νέο πλαίσιο λειτουργίας των υπηρεσιών διασκέδασης… Αμιγείς και μεικτοί χώροι στην εστίαση για εμβολιασμένους και μη

Προβληματισμένοι οι επαγγελματίες του κλάδου στην Ξάνθη Καλούνται για μια ακόμη φορά να κάνουν «αστυνόμευση» στους πελάτες τους


Προβληματισμένοι οι επαγγελματίες του κλάδου στην Ξάνθη
Καλούνται για μια ακόμη φορά να κάνουν «αστυνόμευση» στους πελάτες τους

Μαρία Τσιακίρογλου:
«Τι θα πρέπει να κάνουμε στην περίπτωση που ο πελάτης αρνηθεί να μας παραχωρήσει τα προσωπικά του δεδομένα; Κατά πόσο μας επιτρέπει ο νόμος να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία; Είναι θέματα που μας προβληματίζουν και δεν έχουν διευκρινιστεί…»

Σε αμιγείς και μεικτούς θα χωρίζονται πλέον οι χώροι της εστίασης αλλά και όσοι φιλοξενούν θεάματα όπως ψυχαγωγία και αθλήματα. Αυτό προκύπτει μετά τις ανακοινώσεις των Άδωνι Γεωργιάδη και Γιώργου Γεραπετρίτη για το νέο καθεστώς, το οποίο θα καθορίσει τη νέα κανονικότητα με βάση το ποιοι έχουν εμβολιαστεί ή έχουν πιστοποιητικό νόησης και ποιοι όχι.
 
Αναλυτικότερα, οι χώροι συναθροίσεων προσώπων διακρίνονται σε δύο κατηγορίες. Οι Αμιγείς χώροι, χώροι συνάθροισης στους οποίους έχουν πρόσβαση όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο και έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους ή έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι (6) μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια