GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΞΑΝΘΗΣ, ΡΟΔΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ο Υφυπουργός κ.Οικονόμου έλυσε το θέμα με τα κρατητήρια!

Από τα συνδικαλιστικά όργανα πήρα και δημοσιεύω την παρακάτω ανακοίνωση για το θέμα των ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΩΝ πού λύθηκε χάρις στην παρέμβαση του Υφυπ...

Από τα συνδικαλιστικά όργανα πήρα και δημοσιεύω την παρακάτω ανακοίνωση για το θέμα των ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΩΝ πού λύθηκε χάρις στην παρέμβαση του Υφυπουργού κ.Οικονόμου:ΠΡΟΣ:
1) Πανελληνία Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.)
2) Μέλη Ενώσεων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σ Χ Ε Τ : Το υπ’ αριθ. 100/2/94α από 12-06-2021 έγγραφο της Π.Ο.
ΑΣ.Υ.

Κατόπιν του κοινού εγγράφου των Ενώσεων μας, αλλά και της καίριας παρέμβασης της Ομοσπονδίας με το ανωτέρω σχετικό έγγραφο της, χαιρετίζουμε τα άμεσα αντανακλαστικά της φυσικής και πολιτικής μας ηγεσίας, και συγκεκριμένα του κυρίου Υφυπουργού κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ο οποίος προσωπικά χειρίστηκε το θέμα.

Επιτέλους μια νοσηρή κατάσταση έλαβε τέλος και η ομαλότητα στα κρατητήρια των Διευθύνσεων μας επανήλθε, όπως θα έπρεπε να είναι, χωρίς να φθάνουμε σε αυτό το επίπεδο, ώστε να τηρηθούν τα αυτονόητα.

Οι Ενώσεις μας θα είναι εδώ για να καυτηριάζουν και να αναδεικνύουν τα λάθη της ηγεσίας, πάντα κινούμενες προς το όφελος των συναδέλφων μας, υπηρετώντας πιστά το συνδικαλιστικό τους καθήκον, αλλά δεν θα διστάσουμε ποτέ να αναγνωρίσουμε και τις θετικές κινήσεις της ηγεσίας.

ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ


Σ.Κ.Α.ΞΑΝΘΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ε.Α.Υ. ΡΟΔΟΠΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΡΑΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Ε.Α.Υ. ΚΑΒΑΛΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΜΒΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια